Barca + bicicleta = love?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
iti iei adeziv la tine, ("aderom" eftin si bun) sa-ti iei de foc... undita rame... ar fi bine sa prinzi sa nu faci foamea...altfell scrie:Si o alta idee: Exista kituri de lipire pt barci pneumatice? La bicla fac o pana, am petice, am lipici. Dar una e o camera de cauciuc de 3cm.. alta e un colac de 30cm.. sau cat o avea

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- edi_curiosul
- veteran
mai frumos era sa faci si supravietuire... era mai interesant.altfell scrie:@ovidiu: daca ar fi sa ma bazez pe ce prind sigur as face foamea. Baza or sa fie totusi conservele si mancatul prin sate.
asa cu bani... manci prin satele noastre de ragai

dar oricum va fi experienta frumoasa.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Uite ce as alege eu:
1- Un trailer (remorca) de bicicleta, stil platforma. O barca in care sa bagi si bicicleta e relativ grea. Poti sa adaptezi un trailer pt copii.
2- o bicicleta plianta, cu roti cat mai mari.
3- O barca Intex seahawk II (500ron): are 15 sau 18 kg si e minimum necesar dpdv singuranta. Suporturile de vasle trebuie modificate pt ca se pot rupe, vaslele le-as schimba sau modifica si pe ele.
In rest, sper ca stii ce faci
1- Un trailer (remorca) de bicicleta, stil platforma. O barca in care sa bagi si bicicleta e relativ grea. Poti sa adaptezi un trailer pt copii.
2- o bicicleta plianta, cu roti cat mai mari.
3- O barca Intex seahawk II (500ron): are 15 sau 18 kg si e minimum necesar dpdv singuranta. Suporturile de vasle trebuie modificate pt ca se pot rupe, vaslele le-as schimba sau modifica si pe ele.
In rest, sper ca stii ce faci

Daca pana la urma gaseste o gonflabila ce poate fi transportata cu bicicleta si apoi bicicleta cu gonflabila, va face automat si supravietuire, odata pe bicicleta cu barca-n spate si apoi in barca cu bicicleta-n spate. perioadele cand va trebui sa manance si sa doarma vor fi floare la ureche. dar ati vazut ca majoritatea accidentelor se intampla in casa asa ca...ovidiu scrie:mai frumos era sa faci si supravietuire... era mai interesant.altfell scrie:@ovidiu: daca ar fi sa ma bazez pe ce prind sigur as face foamea. Baza or sa fie totusi conservele si mancatul prin sate.
asa cu bani... manci prin satele noastre de ragai![]()
dar oricum va fi experienta frumoasa.
La modul serios, gonflabila destul de aproape de ceea ce vrei ar fi cele vechi rusesti, cu o singuravscandura. Au doua camere si sunt dintr-un cauciuc foarte dur. Se si lipesc usor in caz de accident. Sunt totusi destul de grele si voluminoase dar totusi transportabile, nu stiu cu ce bagaj pleci deobicei la drum. Conservele totusi nu le-as lua, as prefer sa fac supravietuire si in loc de 6 conserve care fac in total un kil jumate sa duc echipament de peste.
Hai ca daca tot se bat campi imi permit si io una mica.....de ce nu iti iei o bicicleta gonflabila si ai rezolvat si una si cealalta.In felul asta nu te mai doare capul cand treci de pe uscat direct in canal!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB