Barca + bicicleta = love?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

altfell
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de altfell » 28 Ian 2009, 15:10

Si o alta idee: Exista kituri de lipire pt barci pneumatice? La bicla fac o pana, am petice, am lipici. Dar una e o camera de cauciuc de 3cm.. alta e un colac de 30cm.. sau cat o avea

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Ian 2009, 15:16

nooo ... alt fel...

sa spun drept e very refreshing felul tau...

si io am gindit asa si am luat lumea dea capu... nu odata ! ... si e mishto !

iti urez toate cele bune si la o adica... sa ne videm cu bine... :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 28 Ian 2009, 15:42

altfell scrie:Si o alta idee: Exista kituri de lipire pt barci pneumatice? La bicla fac o pana, am petice, am lipici. Dar una e o camera de cauciuc de 3cm.. alta e un colac de 30cm.. sau cat o avea
iti iei adeziv la tine, ("aderom" eftin si bun) sa-ti iei de foc... undita rame... ar fi bine sa prinzi sa nu faci foamea... ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 28 Ian 2009, 15:44

...asa si inaite sa pleci sa ne spui si noua planul... daca te ratacesti in delta (in stuf pe nu stiu ce canal colmatat) iti trebuie mobil cu acoperire si gps altfel noroc sa ai...

altfell
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de altfell » 28 Ian 2009, 15:55

@ovidiu: daca ar fi sa ma bazez pe ce prind sigur as face foamea. Baza or sa fie totusi conservele si mancatul prin sate.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 28 Ian 2009, 17:28

altfell scrie:@ovidiu: daca ar fi sa ma bazez pe ce prind sigur as face foamea. Baza or sa fie totusi conservele si mancatul prin sate.
mai frumos era sa faci si supravietuire... era mai interesant.
asa cu bani... manci prin satele noastre de ragai :lol:

dar oricum va fi experienta frumoasa.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 28 Ian 2009, 20:22

Uite ce as alege eu:

1- Un trailer (remorca) de bicicleta, stil platforma. O barca in care sa bagi si bicicleta e relativ grea. Poti sa adaptezi un trailer pt copii.

2- o bicicleta plianta, cu roti cat mai mari.

3- O barca Intex seahawk II (500ron): are 15 sau 18 kg si e minimum necesar dpdv singuranta. Suporturile de vasle trebuie modificate pt ca se pot rupe, vaslele le-as schimba sau modifica si pe ele.

In rest, sper ca stii ce faci ;-)

altfell
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de altfell » 28 Ian 2009, 21:28

Mersi de sugestii. Da intexul pare chiar faina. O s-o caut prin supermarketurile din Bucuresti. Cu trailleru vedem.. ne descurcam.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 29 Ian 2009, 16:53

ovidiu scrie:
altfell scrie:@ovidiu: daca ar fi sa ma bazez pe ce prind sigur as face foamea. Baza or sa fie totusi conservele si mancatul prin sate.
mai frumos era sa faci si supravietuire... era mai interesant.
asa cu bani... manci prin satele noastre de ragai :lol:

dar oricum va fi experienta frumoasa.
Daca pana la urma gaseste o gonflabila ce poate fi transportata cu bicicleta si apoi bicicleta cu gonflabila, va face automat si supravietuire, odata pe bicicleta cu barca-n spate si apoi in barca cu bicicleta-n spate. perioadele cand va trebui sa manance si sa doarma vor fi floare la ureche. dar ati vazut ca majoritatea accidentelor se intampla in casa asa ca...

La modul serios, gonflabila destul de aproape de ceea ce vrei ar fi cele vechi rusesti, cu o singuravscandura. Au doua camere si sunt dintr-un cauciuc foarte dur. Se si lipesc usor in caz de accident. Sunt totusi destul de grele si voluminoase dar totusi transportabile, nu stiu cu ce bagaj pleci deobicei la drum. Conservele totusi nu le-as lua, as prefer sa fac supravietuire si in loc de 6 conserve care fac in total un kil jumate sa duc echipament de peste.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Ian 2009, 20:32

Hai ca daca tot se bat campi imi permit si io una mica.....de ce nu iti iei o bicicleta gonflabila si ai rezolvat si una si cealalta.In felul asta nu te mai doare capul cand treci de pe uscat direct in canal! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns