@marcus
Mai bine cauta in alta parte raspunsul,eventual pe AVP......
Prastie stationar home made
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Marcus_Turcus
- junior
Jedi, cavalerul de pe Andromeda:), ai fost rauJedi scrie:Respectabilul domn (tatal tau) isi iubeste foarte mult fiul.Dupa ce copilaria a trecut, el continua sa asculte mofturile baiatului ? Vei ramine pentru el acelasi pici pentru care el e in stare sa infrunte vecinii furibunzi.Prastie....pisica.....geamuri.:):). Vad ceva suduri pe acolo.Sint meseriase.

Ptr parintii tai si tu vei ramane tot un pici...si nu e un moft e o necesitate.
In legatura cu sudurile. le sti face tu mai meserias? crezi ca a avut timp sa-mi bibileasca sudura la fix? desi pe partea cealalta arata f bine. Draga urla invidia din voi:P

Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! 

@ Marcus_Turcus Daca ai sti ce arma din tuburi de Bergman mi-a facut taica-miu (cu 6 tevi,ca pistolu lu Margelatu ) ai ramine masca.Datorita acestei arme, in anno Domini MCMLXXXV (1985) in Marea Batalie de la Padurice, oastea din Calea Girocului a invins Zona Soarelui(zisa si Sucevitza; n a ).Poate si acum mai sint cornete din caietu meu de romana.Le recunosti dupa scris.
:):). Acuma trebuie sa recunosc ca mie mi-a fost cam frica de sudat,dar de ale prastiei am vorbit serios.Cel mai invidios am fost cind bunicul unui prieten i-a trimis acestuia un bici de vacar.Fantastic de lung.La exercitiile de pocnit ,ne-a atins cu smocul ala din virf.Jdiuuuu.De atunci i-a ramas numele" san of da bici ".Si s-a transmis pe tot mapamondul pina in zilele noastre.

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- Marcus_Turcus
- junior
asta ar trebui sa o pui la sectiunea de bancuriJedi scrie:.Cel mai invidios am fost cind bunicul unui prieten i-a trimis acestuia un bici de vacar.Fantastic de lung.La exercitiile de pocnit ,ne-a atins cu smocul ala din virf.Jdiuuuu.De atunci i-a ramas numele" san of da bici ".Si s-a transmis pe tot mapamondul pina in zilele noastre.

san of za bici ... ahahahah