Prastie stationar home made

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 11 Aug 2008, 08:11

@marcus

Mai bine cauta in alta parte raspunsul,eventual pe AVP......

Marcus_Turcus
junior
junior

Mesaj de Marcus_Turcus » 11 Aug 2008, 08:36

Jedi scrie:Respectabilul domn (tatal tau) isi iubeste foarte mult fiul.Dupa ce copilaria a trecut, el continua sa asculte mofturile baiatului ? Vei ramine pentru el acelasi pici pentru care el e in stare sa infrunte vecinii furibunzi.Prastie....pisica.....geamuri. :):):). Vad ceva suduri pe acolo.Sint meseriase.
Jedi, cavalerul de pe Andromeda:), ai fost rau :P
Ptr parintii tai si tu vei ramane tot un pici...si nu e un moft e o necesitate.

In legatura cu sudurile. le sti face tu mai meserias? crezi ca a avut timp sa-mi bibileasca sudura la fix? desi pe partea cealalta arata f bine. Draga urla invidia din voi:P :) Ptr mine parintii sunt cei mai buni prieteni si ne ajutam reciproc (el face prastii etc eu repar scule audio etc)...daca la voi sistemul e "ai crescut si te descurci" poate o sa le spui si tu lor "sunteti bosorogi acum va descurcati" :))) :evil: :twisted: :evil: :twisted: :roll:
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! :)

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 11 Aug 2008, 08:47

Eu din experienta iti spunu, poti pescui si la spinn si la fix.Spin-ul presupune multa miscare si nu poti cara, toate cele, dupa tine,basca ca locurile de obicei nu se potrivesc pentru ambele stiluri.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 14 Aug 2008, 21:44

super tare prastia. super tare si pescuitul pe balta, sezlong, bere, relaxare totala

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 15 Aug 2008, 03:24

@ Marcus_Turcus Daca ai sti ce arma din tuburi de Bergman mi-a facut taica-miu (cu 6 tevi,ca pistolu lu Margelatu ) ai ramine masca.Datorita acestei arme, in anno Domini MCMLXXXV (1985) in Marea Batalie de la Padurice, oastea din Calea Girocului a invins Zona Soarelui(zisa si Sucevitza; n a ).Poate si acum mai sint cornete din caietu meu de romana.Le recunosti dupa scris.:):):). Acuma trebuie sa recunosc ca mie mi-a fost cam frica de sudat,dar de ale prastiei am vorbit serios.Cel mai invidios am fost cind bunicul unui prieten i-a trimis acestuia un bici de vacar.Fantastic de lung.La exercitiile de pocnit ,ne-a atins cu smocul ala din virf.Jdiuuuu.De atunci i-a ramas numele" san of da bici ".Si s-a transmis pe tot mapamondul pina in zilele noastre.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Marcus_Turcus
junior
junior

Mesaj de Marcus_Turcus » 15 Aug 2008, 08:37

georcaef scrie:super tare prastia. super tare si pescuitul pe balta, sezlong, bere, relaxare totala
:lol: :wink: :!:
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! :)

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 15 Aug 2008, 14:38

Jedi scrie:.Cel mai invidios am fost cind bunicul unui prieten i-a trimis acestuia un bici de vacar.Fantastic de lung.La exercitiile de pocnit ,ne-a atins cu smocul ala din virf.Jdiuuuu.De atunci i-a ramas numele" san of da bici ".Si s-a transmis pe tot mapamondul pina in zilele noastre.
asta ar trebui sa o pui la sectiunea de bancuri :lol: prea tare ca sa fie light :wink:

san of za bici ... ahahahah :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns