Sfat cumparare lanseta spinning Trabucco
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
le-am vazut, pipait pe amandoua si crede-ma ca diferenta e mai mare de 1g.
dar de ce 3000? crezi ca o sa-ti ia un peste 200m de fir?
Eu am Ecusima 3000, dar intra pe ea fix cat pe xgb-ul 2000, dar are tamburul mare si lansez departe.
dar de ce 3000? crezi ca o sa-ti ia un peste 200m de fir?
Eu am Ecusima 3000, dar intra pe ea fix cat pe xgb-ul 2000, dar are tamburul mare si lansez departe.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
ideal ar fi sa mergi cu lansetele sa montezi mulinetele in mandrina pentru a vedea cum se echilibreaza fiecare ansamblu.
dar daca faci cumparaturile pe net....asculta de cei care au facut asta.
dar daca faci cumparaturile pe net....asculta de cei care au facut asta.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Nu le iau de pe net... Ca sa fiu mai explicit ca poate multi va intrebati de ce Trabucco sau mai stiu eu ce...
Un cunoscut foarte buna are magazin exclusiv Trabucco. Eu l-am ajutat si i-am facut niste servicii si in schimbul acestora i-am zis ca nu vreau bani, ca oricum aveam de gand sa investesc si ceva in spinning ca n-aveam deloc si vroiam si niste noi achizitii de crap. Plus d-asta stiind ca Trabucco se ivarte totusi printre firme mai cat de cat pe la noi si eu avand niste vergi de carbon care mi-au ramas la suflet si m-au impresionat pozitiv din toate punctele de vedere, am gasit solutia ideala sa fie ok pentru amandoi
Deci d-asta iau Trabucco!
Treaba e ca nu are pe stoc toata gama de lansete si mulinete si toate modelele din respectiva gama sa le pot proba si d-aia postez si aici ca ma gandeam ca cineva le cunoaste... probabil ca da... voi merge pe Xenos XGB la recomandarile lui Ovidiu, dar ma gandeam ca poate cineva stie ceva si despre Asahi sau Hydrus...
Si nu mi-ati spus ceva:
1. E obligatoriu la o mulineta de spinning sa fie antitwist. E ceva de baza sau merge o mulineta si fara?
2. Voi cum probati echilibrul lansetei cu mulineta?
Un cunoscut foarte buna are magazin exclusiv Trabucco. Eu l-am ajutat si i-am facut niste servicii si in schimbul acestora i-am zis ca nu vreau bani, ca oricum aveam de gand sa investesc si ceva in spinning ca n-aveam deloc si vroiam si niste noi achizitii de crap. Plus d-asta stiind ca Trabucco se ivarte totusi printre firme mai cat de cat pe la noi si eu avand niste vergi de carbon care mi-au ramas la suflet si m-au impresionat pozitiv din toate punctele de vedere, am gasit solutia ideala sa fie ok pentru amandoi

Deci d-asta iau Trabucco!
Treaba e ca nu are pe stoc toata gama de lansete si mulinete si toate modelele din respectiva gama sa le pot proba si d-aia postez si aici ca ma gandeam ca cineva le cunoaste... probabil ca da... voi merge pe Xenos XGB la recomandarile lui Ovidiu, dar ma gandeam ca poate cineva stie ceva si despre Asahi sau Hydrus...
Si nu mi-ati spus ceva:
1. E obligatoriu la o mulineta de spinning sa fie antitwist. E ceva de baza sau merge o mulineta si fara?
2. Voi cum probati echilibrul lansetei cu mulineta?
punctul de echilibru trebuie sa fie undeva cat mai aproape de mandrina, pt a nu simti greutatea lansetei. proba: tine lanseta echipata cu mulineta in echilibru pe un deget, si vezi unde se echilibreaza. daca e mai in fata de mandrina cu 10cm eu deja as pregati niste plumb
.

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
galetul antitwist este pt a reduce din rasucirea firului care va aparea din cauza pescuitului cu naluci, lansari dese...
Deci e bine galet antitwist ! la fel antirevers!
Marja distantei mandrina punctul de echilibru? cam 2--3 cm acceptabila pt mine.
Am o lanseta de carbon, o chinezarie..nu as putea sa spun ce e..dar dupa ce am tunat-o schimbat inele , scurtat cotorul, bagat plumb etc..am facut o super lanseta din ea... mai ales pt barca, are 2,55m, dau cu ea cu jiguri de 4-10g, de regula din barca.
poate exagerez , ca e super lanseta, dar a prins intr-o zi peste 80 de salai, si are multe partide de peste 20buc - pt mine e o lanseta buna.
Sa ne (ma) tii la curent cu ispravile tale.
Deci e bine galet antitwist ! la fel antirevers!
Marja distantei mandrina punctul de echilibru? cam 2--3 cm acceptabila pt mine.
Am o lanseta de carbon, o chinezarie..nu as putea sa spun ce e..dar dupa ce am tunat-o schimbat inele , scurtat cotorul, bagat plumb etc..am facut o super lanseta din ea... mai ales pt barca, are 2,55m, dau cu ea cu jiguri de 4-10g, de regula din barca.
poate exagerez , ca e super lanseta, dar a prins intr-o zi peste 80 de salai, si are multe partide de peste 20buc - pt mine e o lanseta buna.
Sa ne (ma) tii la curent cu ispravile tale.