Lanseta Shimano

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 27 Mar 2008, 12:33

danr scrie:am curatat topicul
daca aveti un sfat pentru om bine, daca nu fiecare isi poate vedea de treaba lui
Sa traiti am inteles perfect

LUCIOPERCA
utilizator constant
utilizator constant

SCHIMANO

Mesaj de LUCIOPERCA » 27 Mar 2008, 12:34

de circa un an folosesc pe dunare , mures cu suces un Beast Master BM 701 H.putin greut dar exceptional parerea mea ,atat la pesti medii cat si la mataloace :wink:

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 27 Mar 2008, 12:39

Intr un catalog Cormoran luat prin 97 am vazut niste telescopice BlackStar. Ai avut sau stii ceva de ele?
Am avut carbon telescopic dar mi a pleznit ca un vreasc.

De asta intrebam ca tot omu daca s o gasi o telescopica buna.

tnx pentru raspuns.

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 27 Mar 2008, 14:32

@ horia flucus: lanseta e extraordinara, mie-mi place tare mult ,daca ai luat-o sa stii ca o sa fi tare multumit de alegere. Singura problema intampinata e la maner unde s-a dezlipit putin pluta dar asta dupa destul de multa utilizare. Capturi record iti doresc!

PS :Duminica a pescuit cu ea colegul forumist nikydarnico si cred ca si el e in asentimentul meu

pupu
veteran
veteran

Lanseta

Mesaj de pupu » 27 Mar 2008, 21:02

Am , chiar daca le folosesc f.rar si doua lansete telescopice de spinning un Shimano exage s.t.c pe care l-am folosit o singura data si care nu imi place deloc , si un Shakespeare OA2603 facut pentru Bass Pro Shops cu care am iesit de mai multe ori si care spre surprinderea mea isi face bine treaba si e f.bine lucrata.

Numai bine...

Scrie răspuns