Sa traiti am inteles perfectdanr scrie:am curatat topicul
daca aveti un sfat pentru om bine, daca nu fiecare isi poate vedea de treaba lui
Lanseta Shimano
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
SCHIMANO
de circa un an folosesc pe dunare , mures cu suces un Beast Master BM 701 H.putin greut dar exceptional parerea mea ,atat la pesti medii cat si la mataloace 

@ horia flucus: lanseta e extraordinara, mie-mi place tare mult ,daca ai luat-o sa stii ca o sa fi tare multumit de alegere. Singura problema intampinata e la maner unde s-a dezlipit putin pluta dar asta dupa destul de multa utilizare. Capturi record iti doresc!
PS :Duminica a pescuit cu ea colegul forumist nikydarnico si cred ca si el e in asentimentul meu
PS :Duminica a pescuit cu ea colegul forumist nikydarnico si cred ca si el e in asentimentul meu
Lanseta
Am , chiar daca le folosesc f.rar si doua lansete telescopice de spinning un Shimano exage s.t.c pe care l-am folosit o singura data si care nu imi place deloc , si un Shakespeare OA2603 facut pentru Bass Pro Shops cu care am iesit de mai multe ori si care spre surprinderea mea isi face bine treaba si e f.bine lucrata.
Numai bine...
Numai bine...