Lanseta Shimano

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

horia flucus
veteran
veteran

Lanseta Shimano

Mesaj de horia flucus » 07 Mar 2008, 00:17

Caut de vreo 3 luni un Shimano Speed Master 2,40 m ML 5-20 g . Daca a vazut-o cineva oriunde in tara in vreun magazin il rog sa ma ajute cu informatia .
Multumesc anticipat !
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 07 Mar 2008, 17:56

Pe aici te-ai uitat?
http://www.fishline.ro/joomla/index.php ... -spin.html

cam scump, dar daca vrei intr-adevar...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Mar 2008, 18:05

De ce nu mergi la Budapesta ca e targ de pescuit pana duminica si daca va cuplatzi 4 insi dornici sa sparga bani, gasitzi pe langa lanseta o gramada de scule la bani putzini.

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 12 Mar 2008, 01:40

soriniusc scrie:Pe aici te-ai uitat?
http://www.fishline.ro/joomla/index.php ... -spin.html

cam scump, dar daca vrei intr-adevar...
Merci fain...Daca il au l-am luat .Eu am piticii mei cu Shimano !!!E marfa si merita banii .
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 26 Mar 2008, 18:34

Imi spune si mie cineva in tema(care a avut/are) cum se comporta pe lac/rau Shimano SpeedMaster,Beastmaster si Nexave?

tnx

EXISTA cineva care a avut telescopica de spinning cu inele high-end si cu care(scuzati mi cacofonia) a putut lansa calumea(lanseuri lungi)+comportament fain in drill,etc si care SA NU I SE RUPA?

Exista telescopica de spinning de foarte buna calitate pe lumea asta?
Va rog astept raspunsuri..

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 27 Mar 2008, 12:16

@Lauru

Cauta www.sipcarp.ro si la contact gasesti nr de tel al patronului Sipos Attila .Suna-l si iti aduce la comanda ce Shimano doresti.(cel telescopic l-am vazut la Gipo dar era cam moale dupa parerea mea,nu mai tin minte ce caracteristici avea dar pt stiuca era pre moale,poate exista si mai puternice).Pretul era pe la 200 ron.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 27 Mar 2008, 12:26

am curatat topicul
daca aveti un sfat pentru om bine, daca nu fiecare isi poate vedea de treaba lui

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 27 Mar 2008, 12:30

Ok,sa lamurim treaba.

Imi plac jocurile de cuvinte la nebunie si mereu le folosesc.
Ca nu plac tuturor asta i partea nr 2.

Adevarul e ca e o problema sa te exprimi in scris pe un sait,de orice natura ar fi el,in sensul ca nu poti sa ti comunici corect niste emotii sau un mesaj in scris si E PROBLEMA intr adevar ca se poate interpreta altfel.

dar...am observat ca numai intre cei veterani se permite un limbaj de mahala.Ceilalti sunt taxati ca fiind obraznici sau ceva de genul asta.

Nu,nu,nu sa nu ma intelegi ca mi as dori sa l folosesc.
Nu mi doresc acest "privilegiu".

Ma uitam pe niste forumuri straine ce nivel de civilizatie(in folosirea limbajului) este acolo.
Imi retrag cuvintele daca au fost,mai bine zis daca AU PARUT ofensatoare(mesajul in care ceream un sfat).
Cel ce a urmat dupa nu mi a picat bine, totusi,se prea poate sa l fi perceput gresit si pe ala.
Dat fiind faptul ca e o comunicare in scris eu cred ca si unora si altora ni se "par" multe.

Pe site sunt cu ochii de la inceputul lui 2005,cam asa.
Dar nu m am inscris de atunci.
Asta i diferenta intre mine si cei vechi pe acest sait.

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 27 Mar 2008, 12:32

mda,curatati le si pe astea ca am raspuns cam tarziu si n am vazut ce ati scris intre timp.

O zi Buna.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 27 Mar 2008, 12:32

cine te-a taxat ?
ce conteaza ?

va rog discutati strict la obiect

Scrie răspuns