Adeziv Material Barca Pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Adeziv Material Barca Pneumatica
Salut la toata lumea,
urmaresc de mult forumul de pe rapitori.ro, dar nu am postat nimic pana acum.
Am si eu o problema, poate ma poate ajuta cineva.
Am primit de curand o barca gonflabila de 3,8 m (nu cunosc ce model este deoarece nu scrie absolut nimik pe ea) cu chila din lemn si podea din tego, placa pentru motor. Problema este ca are mici intepaturi si m-am hotarat sa-i lipesc toata partea de dedesubt. Am gasit materialul necesar, l-am croit...dar ma lovesc de urmatoarea problema: lipiciul/adezivul. Pentru tipul asta de material am inteles ca se foloseste "vinyl plastic" care este rezistent la apa, numai ca imi trebuie o cantitate mai mare.
Daca este cineva care imi poate recomanda un alt fel de lipici, sau de unde il pot achizitiona raman recunoscator.
Va multumesc.
urmaresc de mult forumul de pe rapitori.ro, dar nu am postat nimic pana acum.
Am si eu o problema, poate ma poate ajuta cineva.
Am primit de curand o barca gonflabila de 3,8 m (nu cunosc ce model este deoarece nu scrie absolut nimik pe ea) cu chila din lemn si podea din tego, placa pentru motor. Problema este ca are mici intepaturi si m-am hotarat sa-i lipesc toata partea de dedesubt. Am gasit materialul necesar, l-am croit...dar ma lovesc de urmatoarea problema: lipiciul/adezivul. Pentru tipul asta de material am inteles ca se foloseste "vinyl plastic" care este rezistent la apa, numai ca imi trebuie o cantitate mai mare.
Daca este cineva care imi poate recomanda un alt fel de lipici, sau de unde il pot achizitiona raman recunoscator.
Va multumesc.
vezi ca orice producator de adezive are si ceva de genul prenadez-ului. asa ceva ti-ar trebui,adeziv elastic si rezistent la apa.
poate gasesti chiar prenadez,intreaba la cei care se ocupa de inacaltaminte.
poate gasesti chiar prenadez,intreaba la cei care se ocupa de inacaltaminte.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
multumesc pentru sugestie sugestie. la prenandez ma gandisem si eu initial..insa din cate stiu eu, nu este rezistent la apa. Si ma intereseaza sa tzina ceva timp.
Sunt foarte curios cu lipesc cei care se ocupa cu reparatul barcilor gonflabile. Am incercat sa vorbesc cu cativa dar nu am obtinut nici un raspuns.
Sunt foarte curios cu lipesc cei care se ocupa cu reparatul barcilor gonflabile. Am incercat sa vorbesc cu cativa dar nu am obtinut nici un raspuns.
-
- veteran
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
Pentru peticirea gonflabilelor va recomand cu succes si adezivul pentru lipirea parbrizelor. L-am folosit si tine. Este elastic (din pacate culoarea e negra) are un timp de intarire relativ mic cca 2h si se poate gasi la atelierele specializate sau la distribuitori: Loctite-Henkel,Sika etc. Atentie ! Nu folositi primer-ul (acesta e doar pt caroserii) ci doar degresantul si activatorul. Spor