Balzer Magna MX3 Buldog Spin 125
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Balzer Magna MX3 Buldog Spin 125
Va salut cu respect!
Am si eu rugamintea ptr pescarii care au,sau au folosit aceasta lanseta,sa ne spuna parerea lor. Ma gandeam sa-mi achizitionez aceasta lanseta in variata de 3m,ptr a o folosii la Dunare in pescuitul dupa mal.
Multumesc anticipat.
Respecte.
Am si eu rugamintea ptr pescarii care au,sau au folosit aceasta lanseta,sa ne spuna parerea lor. Ma gandeam sa-mi achizitionez aceasta lanseta in variata de 3m,ptr a o folosii la Dunare in pescuitul dupa mal.
Multumesc anticipat.
Respecte.
Re: Balzer Magna MX3 Buldog Spin 125
[quote="cornel G"]in pescuitul dupa mal. Respecte.[/quote]
simpatic
simpatic

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
cornel ,
vad ca pleaca de la 40 si merge la 125g
e un bulldog tzapan
are cam 350gr , destul de grea dar avand in vedere ca mergi pe Dunare , presupun ca vei da in curent mare si atunci se justifica plaja de incarcare
daca stilul tau de pescuit e asta si daca ai folosit in general bete ....bulldog ...nu pare rea deloc
ai avut-o in mana ? sau ceva asemanator ?simti ca e pe mana ta ?
eu as incerca inainte un pescuit de proba cu ceva asemanator si daca "cadreaza" e ok
vad ca pleaca de la 40 si merge la 125g
e un bulldog tzapan
are cam 350gr , destul de grea dar avand in vedere ca mergi pe Dunare , presupun ca vei da in curent mare si atunci se justifica plaja de incarcare
daca stilul tau de pescuit e asta si daca ai folosit in general bete ....bulldog ...nu pare rea deloc
ai avut-o in mana ? sau ceva asemanator ?simti ca e pe mana ta ?
eu as incerca inainte un pescuit de proba cu ceva asemanator si daca "cadreaza" e ok