ajutor cumparare lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ajutor cumparare lanseta
salut,
doresc sa cumpar un bat de spinning si m-am oprit la:
Daiwa powermesh allround spin de 2,7m ac 20-60gr 210gr greutate 8 inele la 220lei
Shimano catana AX spinning de 2,7m 20-50 catiune 232gr 7inele la 250lei. Aceste bete le-am gasit la Mag de pescuit.
Shimano force master 270H de 2,7m ac 20-50 7inele 214gr la 175lei gasit pe Fishline.ro
Pescuiesc pe Dunare mai mult la salau in zona celor 2 baraje.
Care din aceste bete considerati ca merita cumparat sau dati-mi alta varianta (in jur de 250ron)
va multumesc si fir intins.
doresc sa cumpar un bat de spinning si m-am oprit la:
Daiwa powermesh allround spin de 2,7m ac 20-60gr 210gr greutate 8 inele la 220lei
Shimano catana AX spinning de 2,7m 20-50 catiune 232gr 7inele la 250lei. Aceste bete le-am gasit la Mag de pescuit.
Shimano force master 270H de 2,7m ac 20-50 7inele 214gr la 175lei gasit pe Fishline.ro
Pescuiesc pe Dunare mai mult la salau in zona celor 2 baraje.
Care din aceste bete considerati ca merita cumparat sau dati-mi alta varianta (in jur de 250ron)
va multumesc si fir intins.
-
- veteran
Eu sunt fan shimano asa ca-ti recomand sa cauti pe magazinele virtuale . Sunt destule si au preturi corecte fata de magazinele unde stai cu batu-n mana!!!
Dar tre sa spui la ce-l folosesti inainte . Un bat de stiuca de dat cu linguri bun e shimano best master sau force master de 2,40 m, 15-40 g .Oricum,intra in magazine,vezi ce-ti place de acolo si apoi comanda-ti pe net. Vezi ca si pe forumul asta e un magazin virtual cu preturi decente.
Ca sa-ti sfaci o idee de cat de mari sunt pretuirle in magazine,spuneai ca ai vazut catana 2,70 cam la 250 RON. Asa ceva am vazut si eu azi intr-un magazin de langa Obor.Dar daca-l cauti pe forum,iti ajunge acasa cam la 150 RON.
Dar tre sa spui la ce-l folosesti inainte . Un bat de stiuca de dat cu linguri bun e shimano best master sau force master de 2,40 m, 15-40 g .Oricum,intra in magazine,vezi ce-ti place de acolo si apoi comanda-ti pe net. Vezi ca si pe forumul asta e un magazin virtual cu preturi decente.
Ca sa-ti sfaci o idee de cat de mari sunt pretuirle in magazine,spuneai ca ai vazut catana 2,70 cam la 250 RON. Asa ceva am vazut si eu azi intr-un magazin de langa Obor.Dar daca-l cauti pe forum,iti ajunge acasa cam la 150 RON.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
- veteran
ajutor cumparare lanseta
buna, vrea sa cumpar o lanseta Shespir, spinning (5-20g) pentru stica
lungime 2,40-2,70m.Ce ma sfatuiti.
-cu actiune rapida,medie sau lenta
Pescuiesc in balta ,cu stici intre 1-7Kg,cele mai multe capturi le-am facut cu oscilante 6g inox(BARA KILER).
Pescuiesc in balta ,cu stici intre 1-7Kg,cele mai multe capturi le-am facut cu oscilante 6g inox(BARA KILER).
Re: ajutor cumparare lanseta
E "Dara Killer". Trecand peste asta, pescuiesti din barca sau de pe mal?gigi dima scrie:buna, vrea sa cumpar o lanseta Shespir, spinning (5-20g) pentru stica
AJUTOR CUMPAR LANSETA
Scuze, mai mult de pe mal.