Vobler R.....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- vijelie
- veteran
dan popa scrie:Eu am cateva voblere Rapala cumparate in 1997 pe a caror barbeta scrie IRELAND deci nu Finland.....voi ce ziceti?.....astea sunt originale?Blue_Fox scrie:Daca scrie pe ambalaj made in Estonia sau mai bine in Finland
ORIGINALE !!! .... Rapala are in Irlanda o fabrica destul de mare.... deci originale

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
- veteran
hai sa va zic ceva:
inca sunt un fan al vbl Rapala, desi nu am mai folosit cam de 2-3 ani
(lipsa de pesti pe masura lor), si nu am vazut fabricat decat in 3 locatii: Finland, ireland si Estonia.
daca prindeti careva unul stantzat de finland, ala...prinde peste! 90% garantat.
pe ultimul loc sunt alea de estonia, care...mai pleaca netestate, si tre sa le "reglezi".
Rapala au un design si culori aproape unice, e imposibil sa nu te prinzi ca e rapala sau nu. asta insa cand le stii si lucrezi cu ele de peste 15 ani...
asa ca...luati pe unul care se pricepe cu voi si va arata rapala dintr-un ochi.
hai fir intins la cumparaturi!
inca sunt un fan al vbl Rapala, desi nu am mai folosit cam de 2-3 ani
(lipsa de pesti pe masura lor), si nu am vazut fabricat decat in 3 locatii: Finland, ireland si Estonia.
daca prindeti careva unul stantzat de finland, ala...prinde peste! 90% garantat.
pe ultimul loc sunt alea de estonia, care...mai pleaca netestate, si tre sa le "reglezi".
Rapala au un design si culori aproape unice, e imposibil sa nu te prinzi ca e rapala sau nu. asta insa cand le stii si lucrezi cu ele de peste 15 ani...

asa ca...luati pe unul care se pricepe cu voi si va arata rapala dintr-un ochi.
hai fir intins la cumparaturi!

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!