Sfat cumparare barca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vasco
utilizator nou
utilizator nou

Sfat cumparare barca

Mesaj de vasco » 23 Noi 2007, 17:47

As vrea sa stiu daca barca xxx hunter de la sevylor(care apare in ultimul numar al revistei aventuri la pescuit) este buna, si ce barca imi recomandati? ce dimensiuni trebuie sa aiba pentru a fi optima pescuitului la rapitori. Va multumesc

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 26 Noi 2007, 12:10

Din poze pare destul de draguta dar nu stiu ce sa zic vis-a-vis de calitatea materialului si rezistenta la inevitabilele zgarieruri si agataturi .

Din aceasta gonflabila nu o sa poti pescui stand in picioare. Daca o cumperi ia-ti neaparat si o vesta de salvare!

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 26 Noi 2007, 12:40

PS Baga un ochi si la topicul urmator, poate iti faci o idee

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=5263

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 26 Noi 2007, 13:15

Vasi, depinde din care punct de vedere intrebi daca este buna, gandestete ca acea barca are o podina gonflabila si o perina la fel deci va trebui sa stai asezat in ea tot timpul ceea ce devine repede foarte obositor, ca sa nu mai vorbim cand ai in dril un peste mai de doamne ajuta care se invarte pe langa barca.
Eu am vazut barca si nu imi inspira foarte multa incredere, adica ca si o investitie pe termen scurt este ok , dar nu pare foarte rezistenta(parera mea). Eu zic se te gandesti la o barca din materiale mai rezistente, si mai trainica, cu podina rigida. Gandestete ca o barca trebuie sa iti ofere siguranta si un oarecare confort.
Alegerea este a ta, dar gandestete bine inainte sa faci o investitie ....
Daca vrei mai vb. astept tel. :wink:

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 27 Noi 2007, 12:27

zander scrie:Eu zic se te gandesti la o barca din materiale mai rezistente, si mai trainica, cu podina rigida. Gandestete ca o barca trebuie sa iti ofere siguranta si un oarecare confort.
Alegerea este a ta, dar gandestete bine inainte sa faci o investitie ....
Din cate am vazut pe un site de prezentare barca la care faci referire costa cam cat o gonflabila ruseasca. Sfatul meu este sa te orientezi catre una care costa dublu sau triplu (asta in functie de buget) pentru ca te va tine de 2-3 ori mai mult si oricum o sa ai alte satisfactii. Mie imi cam arata a colac sau musama de "metro".

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 27 Noi 2007, 12:48

o gonflabila ruseasca e undeva pe la 5 - 8 milioane

oricum e mai buna ca aia.

meas
veteran
veteran

Re: Sfat cumparare barca

Mesaj de meas » 27 Noi 2007, 16:16

vasco scrie:As vrea sa stiu daca barca xxx hunter de la sevylor(care apare in ultimul numar al revistei aventuri la pescuit) este buna, si ce barca imi recomandati? ce dimensiuni trebuie sa aiba pentru a fi optima pescuitului la rapitori. Va multumesc
Tu nu-ti citesti mesajele private :?: :shock:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Scrie răspuns