Sfat cumparare barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sfat cumparare barca
As vrea sa stiu daca barca xxx hunter de la sevylor(care apare in ultimul numar al revistei aventuri la pescuit) este buna, si ce barca imi recomandati? ce dimensiuni trebuie sa aiba pentru a fi optima pescuitului la rapitori. Va multumesc
PS Baga un ochi si la topicul urmator, poate iti faci o idee
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=5263
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=5263
Vasi, depinde din care punct de vedere intrebi daca este buna, gandestete ca acea barca are o podina gonflabila si o perina la fel deci va trebui sa stai asezat in ea tot timpul ceea ce devine repede foarte obositor, ca sa nu mai vorbim cand ai in dril un peste mai de doamne ajuta care se invarte pe langa barca.
Eu am vazut barca si nu imi inspira foarte multa incredere, adica ca si o investitie pe termen scurt este ok , dar nu pare foarte rezistenta(parera mea). Eu zic se te gandesti la o barca din materiale mai rezistente, si mai trainica, cu podina rigida. Gandestete ca o barca trebuie sa iti ofere siguranta si un oarecare confort.
Alegerea este a ta, dar gandestete bine inainte sa faci o investitie ....
Daca vrei mai vb. astept tel.
Eu am vazut barca si nu imi inspira foarte multa incredere, adica ca si o investitie pe termen scurt este ok , dar nu pare foarte rezistenta(parera mea). Eu zic se te gandesti la o barca din materiale mai rezistente, si mai trainica, cu podina rigida. Gandestete ca o barca trebuie sa iti ofere siguranta si un oarecare confort.
Daca vrei mai vb. astept tel.

Din cate am vazut pe un site de prezentare barca la care faci referire costa cam cat o gonflabila ruseasca. Sfatul meu este sa te orientezi catre una care costa dublu sau triplu (asta in functie de buget) pentru ca te va tine de 2-3 ori mai mult si oricum o sa ai alte satisfactii. Mie imi cam arata a colac sau musama de "metro".zander scrie:Eu zic se te gandesti la o barca din materiale mai rezistente, si mai trainica, cu podina rigida. Gandestete ca o barca trebuie sa iti ofere siguranta si un oarecare confort.
Re: Sfat cumparare barca
Tu nu-ti citesti mesajele privatevasco scrie:As vrea sa stiu daca barca xxx hunter de la sevylor(care apare in ultimul numar al revistei aventuri la pescuit) este buna, si ce barca imi recomandati? ce dimensiuni trebuie sa aiba pentru a fi optima pescuitului la rapitori. Va multumesc

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!