voblere baracuda

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

mihaitzzza
junior
junior

voblere baracuda

Mesaj de mihaitzzza » 12 Oct 2007, 18:45

as vrea si eu sa stiu daca aveti voblere baracuda si daca ati prins ceva cu ele...am luat azi doua modele (unul are culori mai inchise si altul cu niste culori mai stridente)...maine o sa le "probez" si eu, dar as vrea sa aflu cateva pareri ale voastre

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 12 Oct 2007, 19:08

am unu si eu cu culori stridente cel cu bile si suna de sperii toata balta nam luat nimik

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 12 Oct 2007, 20:53

Daca ai mai multe legaturi de chei o sa-ti folosesca ...
pe post de brelocuri ... sa nu uiti sa dai ancorele jos :D
S'altare și bunăstare !

mihaitzzza
junior
junior

Mesaj de mihaitzzza » 12 Oct 2007, 21:25

:D merci pentru sfat

robert1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de robert1 » 13 Oct 2007, 00:27

taicanoe scrie:Daca ai mai multe legaturi de chei o sa-ti folosesca ...
pe post de brelocuri ... sa nu uiti sa dai ancorele jos :D
:oops:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 13 Oct 2007, 15:21

din pacate cam asta e cu voblerele baracuda ... sunt cat se poate de proaste si doar din intamplare mai nimeresti unul din zece care sa si evolueze cat de cat multumitor ... si cand faci socoteala finala iesi mai scump decat daca cumperi ceva mai de calitate ... sunt voblere relativ bunicele si la preturi mai decente ... dorado, balzer, strike pro ... sau chiar din cele putin mai scumpe dar calitativ mult mai bune - salmo, rapala, river2sea, sebile, jakal, yo-zuri ... etc.
S'altare și bunăstare !

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 13 Oct 2007, 17:48

am luat si eu vreo 2 bucati de 3 cm. intentionam sa le folosesc la clean, dar se invarteau in apa ca elicea la elicopter. nici cum nu le-am putut face sa evolueze bine
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

mihaitzzza
junior
junior

Mesaj de mihaitzzza » 13 Oct 2007, 22:29

nu ma pricep foarte mult la evolutia voblerelor...care are o evolutie mai buna si asa mai departe...dar am vazut ca merg prin apa "din stalp in stalp"

bancornel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bancornel » 15 Oct 2007, 02:48

salut prieteni.am si eu cateva si va asigur ca merg foarte bine daaarrrr cu o conditie sa intervi un pic asupra lor.in rest costa cred cam 3-4 lei deci e super avantajos si sunt sigur ca sunt multi dintre voi care au aceasta placere de a mesterii voblere. eu cand am timp mi le fac singur.cum am zis trebuie intervenit.din fericire eu cer voie vanzatoruui sa-mi dea voie sa le scot din cutie si pot sa imi dau seama daca pot scoate ceva din el cantarindu-l in palma si vazand cum se comporta bilele in interior adica ce fel de cursa fac in interiorul voblerului.daca voblerul e mare si cursa lor e lunga sunt bune de breloc cum se zicea aici ,daca sunt mici gen voblere de clean avat de pana in 6 cm situatia e de partea noastra.apoi cu o bricheta se incalzeste barbeta de obicei eu ii maresc unghiul pe care il face cu axa longitudinala si asta da o mai mare stabilitate voblerului si poate corecta anumite erori de echilibrare.apoi daca barbeta nu e prea lata o pot lati tot asa incazind-o cu bricheta.tot asa se poate umbla la ochetul voblerului.eu de obicei il fortez dar cu grija spre in jos adica spre barbeta la fel asta mareste stabilitatea si face ca voblerul sa bata mai nervos ceea ce e necesar la astfel de voblere de proasta calitate dar care dupa parerea mea au de multe ori combinatii de culori de multe ori irezistibile pt pesti.cam asta-i deja am scris de m-am saturat.sper sa ajute.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Oct 2007, 07:09

eu am avut baracuda....era campion la stiuca in zona mea....prindeam f bine stiuci primavara...dar asta primavara sa cam dus saracu...nu am mai gasit modelul.... :cry: ..pacat...in rest nu prea am dat cu ele...au o bataie aiurea...adica nu o au deloc...sunt instabile...dar vb aia....cand dai de unu ....zici k lai prins pe dumnezeu de picior :twisted:

Scrie răspuns