total...fishing

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ssteffan
utilizator nou
utilizator nou

total...fishing

Mesaj de ssteffan » 10 Sep 2007, 00:14

Care aveti idee daca mulinetele Daiwa si Shimano care se vand pe site-ul totalfishing.ro sunt "made in Japan" sau nu. Vreau sa fac o comanda... Si despre lanseta Daiwa infinity Q jigger, pareri?

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 10 Sep 2007, 01:39

sunt vero stai linistit... :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Sep 2007, 12:05

cea mai mare parte probabil ca nu sunt in japan
prea putine modele de mulinete shimano sau daiwa se mai produc in japonia, chiar si ce se vinde pe piata americana
m-am uitat acum pe un shimano technium si scrie malaiesia

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 10 Sep 2007, 15:27

eu am un Tehnium 2500 si tot malaesya scrie pe el , nu e luat de la total fishing , da nu are nici cea mai mica problema , merge ca in prima zi si o am de 1 an si pesti a prins destui slava domnului :wink:

ssteffan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ssteffan » 10 Sep 2007, 19:42

Hmm... inseamna k e bine. M-am saturat de kitck-uri si chiar sunt in dilema. Va multumesc pt raspunsuri. A, apropos: mi-a adus cineva din germania o mulineta cormoran. In dril, cand imi era lumea mai draga i-a sarit manivela... si nu am fortat-o deloc. O sa-i fac o poza. Mai mare rasul, si saraca era luata direct de la sursa. Or fi ele Cormoran mulinete medii, da nici chiar asa.

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 13 Sep 2007, 00:27

in seara asta mi-a venit si mie "jucaria" comandata de pe totalfishing, tot un Technium 2500. Intr-adevar e fabricata in Malaesia.

Dupa cum zice si la descriere, calitatea se cunoaste dintr-o clipita. O chestie oarecum ciudata am remarcat totusi: tamburul cu care a venit (ca mai are si unul de rezerva) are un joc destul de mare in jurul axului, cand frana e slabita.
Am incercat si tamburul de rezerva si cu acela jocul este aproape insesizabil.

p5ih0, la tine tot la fel se intampla?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Sep 2007, 00:45

[quote="adrianc"]

Dupa cum zice si la descriere, calitatea se cunoaste dintr-o clipita. O chestie oarecum ciudata am remarcat totusi: tamburul cu care a venit (ca mai are si unul de rezerva) are un joc destul de mare in jurul axului, cand frana e slabita.
Am incercat si tamburul de rezerva si cu acela jocul este aproape insesizabil.[/quote]

Frina era la fel de strinsa ?

Fir Intins!!!

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 13 Sep 2007, 09:40

da, am testat in aceleasi conditii (cu frana la fel de stransa). E o chestie ciudata la tamburul acestei mulinete....
Nush cum sa explic, cel mai bine iti dai seama daca te uiti un pic la el. Cand il fixezi pe axul ala (fara sa pui deloc piulita de deasupra - aka frana) o sa vezi ca nu e fix ci se balangane in toate partile. Daca te uiti la tambur pe partea de deasupra o sa vezi cum e construit.

Tot nu sunt convins ca asta e comportamentul normal. Daca trag de fir si ultima spira de pe tambur e infasurata chiar sub buza, se clatina rau. Ori asta numai de bine nu poate sa fie....

Se poate sa fiu si paranoic :) , dar sunt curios daca si altii au remarcat treaba asta. p5ih0 ?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Sep 2007, 12:04

m-am uitat si eu la un technium
la cea la care m-am uitat eu, pe liber exista intr-adevar diferente intre tamburul original si tamburul de rezerva
adica cel original se misca mai lejer pe ax, fata de cel de rezerva
cand strangi frana insa este ok

teoretic asa ar trebui sa fie si la tine, strange frana ca pentru utilizare normala si vezi daca se mai misca tamburul in mod deranjant
daca da, atunci daca vrei vorbeste cu fetele si vino la Totalfishing sa o vada sau sa ti-o schimbe

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 13 Sep 2007, 12:10

wei io nu vad nici macar cea mai mica diferenta intre tamburi ...
m-am uitat si cand am cumparat-o si acuma si zici ca e unu si acelasi tambur, nici un joc nimik. am pescuit cu ambii tamburi aproape in aceeasi masura si singuru lucru care nu mai e la fel ca in prima zi , e ca scrisu de pe el sa mai sters un pic ici colo, in rest ... nimik.
sa o stapanesti sanatos :wink:

Scrie răspuns