stiuca pe timpul noptii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stiuca noaptea
Nu categoric noaptea nu mai trage ,m-a prins de multe ori noaptea in delta si doar daca luna era f. puternica mai cadea cate una in schimb am avut o partida extraordinara la avat la farurile masinii dupa ce un prieten aruncase in apa tot ce curatase de la pestele prins , a fost un spectacol , apa parca fierbea .
numai bine...
numai bine...
-
- junior
Pe aici se prinde bass si stiuca noaptea la Buzzbait-uri, broaste de suprafatza cum ar fi cele de la Spro, poppere si specialitatzile lui Arbogast-Jitterbug, Hula Popper. Deasemenea se da mult la spinnerbait cu skirt negru.
Inca n-am incercat noaptea, dar dat fiind programul incarcat job +drum, ajung acasa pe la 6.30 voi fi nevoit sa-mi prelungesc programul de pescuit noaptea.Asa ca mi-am luat si eu cateva poppere si night lures si-am sa le incerc si sa va tzin la curent.
Tre' sa fie interesant sa intzepi la popper pe intuneric dupa ureche.
Inca n-am incercat noaptea, dar dat fiind programul incarcat job +drum, ajung acasa pe la 6.30 voi fi nevoit sa-mi prelungesc programul de pescuit noaptea.Asa ca mi-am luat si eu cateva poppere si night lures si-am sa le incerc si sa va tzin la curent.
Tre' sa fie interesant sa intzepi la popper pe intuneric dupa ureche.

Tre' sa!
Pana acum n-am prins stiuca la popper, dar am prins bass. Cand ataca popperul, practic incearca sa-l aspire (a nu se-ntzelege "sa-l traga pe nas") si creeaza un vid la suprafatza apei ce se traduce prin niste sunete asemanatoare destuparii sticlelor de vin. E bestial, mai ales ca de multe ori nu-l ia din prima si urmeaza incercari repetate de-ai impresia ca esti pe poligonul de tragere.
Daca adaugam si elementul noapte, cred ca experientza e mult amplificata.
Dar repet, asta se intampla la bass. La stiuca atacu-i diferit si cred ca si zgomotele produse datorita formei si marimii gurii in special sunt diferite.
Pana acum n-am prins stiuca la popper, dar am prins bass. Cand ataca popperul, practic incearca sa-l aspire (a nu se-ntzelege "sa-l traga pe nas") si creeaza un vid la suprafatza apei ce se traduce prin niste sunete asemanatoare destuparii sticlelor de vin. E bestial, mai ales ca de multe ori nu-l ia din prima si urmeaza incercari repetate de-ai impresia ca esti pe poligonul de tragere.
Daca adaugam si elementul noapte, cred ca experientza e mult amplificata.
Dar repet, asta se intampla la bass. La stiuca atacu-i diferit si cred ca si zgomotele produse datorita formei si marimii gurii in special sunt diferite.
Uite eu nu am prins niciodata stiuca noaptea!Poate chiar nu se prinde...Doar ca asa am crezut si de avat pana acum trei ani cand m-am trezit cu animalul in crucea noptii!!! Si de atunci au mai urmat si altii...Asa ca , nu stiu ce sa zic, dar la cum se schimba toate alea pe planeta asta nu ma mai mira nimic! Deci merita incercat!