intrebare atractanti

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 06 Oct 2006, 12:59

Cred ca te cam hazardzi in concluzii dupa o partida cu o singura captura, si aia accidentala...

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 06 Oct 2006, 16:25

bai mi-am luat si eu o sticluta de atractant, mai mult asa de curiozitate. Sensas de salau.

Nu am folosit-o inca dar dupa miros se preteaza mai mult la caras, oblete si babusca :) :) vom vedea, voi da cu zeama asta si va spun daca se observa diferenta
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 06 Oct 2006, 16:41

la mine sticluta asta nu paraseste geanta de pescuit, numai ca la ultima partida am uitat sa dau cu ea pe twistere! o incerc la urmatoare partida sa vedem rezultatele...oricum sunt cam circumspect in eficienta pe ape curgatoare la salau...pe balti e posibil sa faca diferenta! :roll:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 06 Oct 2006, 19:36

andrei-ovidiu scrie:oricum sunt cam circumspect in eficienta pe ape curgatoare la salau...pe balti e posibil sa faca diferenta! :roll:
da, este foarte posibil ca pe ape curgatoare sa nu isi faca "efectul"; intervin curentii puternici care pot duce aroma mai la vale si salau "sa dea cu botul in pietre" :lol: eu l-am folosit numai pe lac unde sunt ceva curenti dar foarte slabi...

HORY
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de HORY » 07 Oct 2006, 11:19

Tocmai am venit de pe balta... pauza totala !!!
Nici macar un atac, asa de proba, nimic!
Am folosit atractant de la YUM, cica e mai bun. Da de unde !
Nu inteleg motivele pentru care nu au vrut sa puna gura, solunar perfect, apa destul de rece, puiet putin si totusi nimic !
Care sa fie explicatia ?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 07 Oct 2006, 11:32

HORY scrie: Care sa fie explicatia ?
nu ai dat cu ce trebuie :twisted: si nu ai jucat bine :twisted: yum nu am auzit de el(probabil este din state si acolo pestii or avea alte gusturi :wink: )...cineva iti spune ceva si tu cumperi yum :lol:

HORY
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de HORY » 07 Oct 2006, 11:38

Sorry, dar la magazinul respectiv, nu aveau Sensas si cei care mai erau prezenti mi-au laudat Yum-ul. De asta nu pricep !
In ceea ce priveste solunarul ?

HORY
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de HORY » 07 Oct 2006, 11:45

Uite ce zic astia de la YUM

YUM Attractant

YUM spray xxx attractant features our exclusive Live Prey Technology™ (LPT). Developed and tested through laboratory research, YUM is proven to attract more xxx, make them strike harder, and hold on longer. Available in four popular scents: Garlic, Crawfish, Shad, and Shrimp, YUM spray gives you an extra edge with its ability to recharge plastics, jigs, spinnerbait skirts and hardbaits. YUM is the only xxx attractant that simulates the release of live baitfish enzymes. So, start a feeding frenzy. Because, everything else is dead.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 07 Oct 2006, 11:49

hmm...si tu ce aroma ai folosit. nu-i nici una de pe aici speciala ptr salau... :?

Scrie răspuns