Textil-best of !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Textil-best of !
Salut! Folosesc PowerPro din anul 2001 si nu am avut nicidata probleme, fie el galben sau verde. Fir intins!
E foarte rezistent PP-ul la abraziune, dar e gros pentru biban, iar alea mai subtiri nu au sectiune rotunda.marcudragos scrie:Salut! Folosesc PowerPro din anul 2001 si nu am avut nicidata probleme, fie el galben sau verde. Fir intins!
A folosit cineva Dragon Invisible Braid, cel mentionat de StefanFlorin ?
Daiwa Tournement 8 braid si J braid vad ca nu prea au fani. Stiti cumva de ce ?
Tournament braid e cel mai bun textil care l-am incercat vreodata.Ma refer la modelul vechi, verde inchis.Or fi ele si mai resistente ca asta,dar e foarte silentios.Amotricus scrie:Daiwa Tournement 8 braid si J braid vad ca nu prea au fani. Stiti cumva de ce ?
Problema e ca e scump si nu mai gasesc.
Modelul nou nu l-am incercat.
Zander_Master
Si modelul nou e la fel de bun. Singură problemă e intr-adevar pretul. Ygk este de aemenea un fir bun, la fel de bun după părerea mea, si mai ieftin.
Tine bine j braid , il am din august anul trecut si eu pescuiesc prostesteAmotricus scrie:Daiwa Tournement 8 braid si J braid vad ca nu prea au fani. Stiti cumva de ce ?

Ati incercat si acest fir ? Se fabrica si cu grosimi mai mici adica 0,06/o,o8
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-s ... 70808.html
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-s ... 70808.html
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Mircea e un fir rigid fata de cele amintite mai sus. si ygk este la inceput asa dar dupa doua partide devine matasos. sufix sunt fire ce rezista mai bine la abraziune (mie asa mi-au dat senzatia). Depinde mult unde vrei sa pescuiesti cu el... Personal merg pe fire matasoase iar pe rauri pun florocarbon ca inaintas.
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!