Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mai exista o categorie de voblere ieftine, care nu trebuie neglijate si merita sa aveti cateva in trusa. Sunt situatii in care randamentul acestora il depaseste pe cel al altora mult mai scumpe. As aminti aici ca exemplu voblerul de la Energofish marca Gold Star BUG. Pretul, undeva sub 6 lei pe bucata. Ancora acestora nu este satisfacatoare, dar se poate inlocui. E un vobler mic, 2.5 cm, cu bile, cu o evolutie pana la 0.5m. Pe vremea cand aveam in magazin si sector ,,de pescuit", am vandut foarte multe si feedbackul de la clienti a fost pozitiv. Chiar si copiii care au inceput spinningul la clean cu acest vobler, au avut rezultate care i-au incurajat s-o apuce pe acest drum. Eu am inceput pescuitul cu voblere tip bug la clean pe cand le comercializa Gipo sub brandul Attack Bug. Au confirmat bine, alaturi de Salmo Hornet H3. Rew.wily91 scrie:Am pescuit si cu HMKL Crank 33 dar l-am pierdut (a mers bine dar nu exceptional) la pretul asta asteptam mai multe de la el.
Am si eu 2-3 voblere gold star bug.Chiar se misca bine si prinzi bine el.recomandtdum scrie:@ wili91
Va salut. Pot sa va spun ca pe langa voblerele scumpe, care pot aduce satisfactii indoielnice si care se pierd la fel de usor in agataturi,mai exista o categorie de voblere ieftine, care nu trebuie neglijate si merita sa aveti cateva in trusa. Sunt situatii in care randamentul acestora il depaseste pe cel al altora mult mai scumpe. As aminti aici ca exemplu voblerul de la Energofish marca Gold Star BUG. Pretul, undeva sub 6 lei pe bucata. Ancora acestora nu este satisfacatoare, dar se poate inlocui. E un vobler mic, 2.5 cm, cu bile, cu o evolutie pana la 0.5m. Pe vremea cand aveam in magazin si sector ,,de pescuit", am vandut foarte multe si feedbackul de la clienti a fost pozitiv. Chiar si copiii care au inceput spinningul la clean cu acest vobler, au avut rezultate care i-au incurajat s-o apuce pe acest drum. Eu am inceput pescuitul cu voblere tip bug la clean pe cand le comercializa Gipo sub brandul Attack Bug. Au confirmat bine, alaturi de Salmo Hornet H3. Rew.wily91 scrie:Am pescuit si cu HMKL Crank 33 dar l-am pierdut (a mers bine dar nu exceptional) la pretul asta asteptam mai multe de la el.