voblere "goange" la clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
wily91
utilizator constant
utilizator constant

voblere "goange" la clean

Mesaj de wily91 » 27 Ian 2017, 18:11

Din experienta voastra cu diferite voblere ciudate, as dori si eu un sfat pt pescuitul la clean. Am auzi ca voblere lacusta ar merge dar nu stiu ce model sau firma merita cumparat... deasemenea am vazut ca sunt multe modele de insecte pe mai multe site-uri si nu stiu care ar face "ravagii" la clean. Un sfat daca se poate :D :respekt:

stefanflorin
veteran
veteran

Re: voblere "goange" la clean

Mesaj de stefanflorin » 27 Ian 2017, 21:55

Urasc atarnatorii!

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 28 Ian 2017, 11:17

Ceva ce a mers bine pentru mine anul trecut si nu erau goange :
- HMKL Crank 33
- Tubertini Seika crank mini flat 41
- Killure

Cam astea au facut ravagii.

wily91
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de wily91 » 28 Ian 2017, 12:15

Multumesc frumos pt raspuns. La mine cel mai bine a mers la kenart Hunter de 3cm
Am pescuit si cu HMKL Crank 33 dar l-am pierdut (a mers bine dar nu exceptional) la pretul asta asteptam mai multe de la el.
-Baby Pro II 3,5cm si hornetul iara au dat rezultate. Acum vroiam sa incerc ceva lacuste sau ceva goange fiindca am auzit ca dau rezultate foarte bune in locuri cu clean mai mare

willi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de willi » 28 Ian 2017, 21:18

Salut , daca sunt cleni mai imbracati incearca cu Salmo BUTCHER 5S sau 5F . Eu personal am avut rezultate FB .Ma refer la cleni de la 0.5 kg in sus .Am uitat sa specific , eu pescuiesc pe lac de acumulare ( BARAJ ) :) :respekt:

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 30 Ian 2017, 10:38

@ wili91
Va salut. Pot sa va spun ca pe langa voblerele scumpe, care pot aduce satisfactii indoielnice si care se pierd la fel de usor in agataturi,
wily91 scrie:Am pescuit si cu HMKL Crank 33 dar l-am pierdut (a mers bine dar nu exceptional) la pretul asta asteptam mai multe de la el.
mai exista o categorie de voblere ieftine, care nu trebuie neglijate si merita sa aveti cateva in trusa. Sunt situatii in care randamentul acestora il depaseste pe cel al altora mult mai scumpe. As aminti aici ca exemplu voblerul de la Energofish marca Gold Star BUG. Pretul, undeva sub 6 lei pe bucata. Ancora acestora nu este satisfacatoare, dar se poate inlocui. E un vobler mic, 2.5 cm, cu bile, cu o evolutie pana la 0.5m. Pe vremea cand aveam in magazin si sector ,,de pescuit", am vandut foarte multe si feedbackul de la clienti a fost pozitiv. Chiar si copiii care au inceput spinningul la clean cu acest vobler, au avut rezultate care i-au incurajat s-o apuce pe acest drum. Eu am inceput pescuitul cu voblere tip bug la clean pe cand le comercializa Gipo sub brandul Attack Bug. Au confirmat bine, alaturi de Salmo Hornet H3. Rew.

dodo12
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dodo12 » 30 Ian 2017, 23:45

tdum scrie:@ wili91
Va salut. Pot sa va spun ca pe langa voblerele scumpe, care pot aduce satisfactii indoielnice si care se pierd la fel de usor in agataturi,
wily91 scrie:Am pescuit si cu HMKL Crank 33 dar l-am pierdut (a mers bine dar nu exceptional) la pretul asta asteptam mai multe de la el.
mai exista o categorie de voblere ieftine, care nu trebuie neglijate si merita sa aveti cateva in trusa. Sunt situatii in care randamentul acestora il depaseste pe cel al altora mult mai scumpe. As aminti aici ca exemplu voblerul de la Energofish marca Gold Star BUG. Pretul, undeva sub 6 lei pe bucata. Ancora acestora nu este satisfacatoare, dar se poate inlocui. E un vobler mic, 2.5 cm, cu bile, cu o evolutie pana la 0.5m. Pe vremea cand aveam in magazin si sector ,,de pescuit", am vandut foarte multe si feedbackul de la clienti a fost pozitiv. Chiar si copiii care au inceput spinningul la clean cu acest vobler, au avut rezultate care i-au incurajat s-o apuce pe acest drum. Eu am inceput pescuitul cu voblere tip bug la clean pe cand le comercializa Gipo sub brandul Attack Bug. Au confirmat bine, alaturi de Salmo Hornet H3. Rew.
Am si eu 2-3 voblere gold star bug.Chiar se misca bine si prinzi bine el.recomand

Scrie răspuns