Se ofera cineva?
Pescuim la rapitor in Galati ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Pescuim la rapitor in Galati ?
Sunt "biban" la pescuitul cu artificiale, momentan stau prin Galati, si mi-ar face placere sa am compania altor pescari, poate si mai experimenati.
Se ofera cineva?
Se ofera cineva?
Si in balti infloresc nuferii, insa mereu ei se tin deasupra !
Re: Pescuim la rapitor in Galati ?
Raoul scrie:Sunt "biban" la pescuitul cu artificiale, momentan stau prin Galati, si mi-ar face placere sa am compania altor pescari, poate si mai experimenati.
Se ofera cineva?
raoul, ia-ti cate 2-3 rotative si oscilante si iesi la dunare cat mai mult. sunt mai ieftine si daca le pierzi nu e deranj mare
incearca sa observi pe unde e activitate, avati, bibani etc si da in ei!
incet...incet, te pierdem si pe tine.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
andrei-ovidiu
- veteran

incearca pe siret pe amonte de galati cam 15-20 km , parca intr-un sat numit independenta , erau locuri frumoase , sau la podul de siret branesti.
pe dunare nu iti recomand eventual in golfuri sau pe vreun canal mai mic , pe dunarea fluviala (gen faleza galati - nici nu are rost sa incerci).
rotative sau linguri sunt cele mai bune daca nu stii locurile (probabil o sa ai multe agataruri care daca ai pescui cu voblere care incep de la 150.000 s-ar putea sa iti faca o gaura in buget)
pe dunare nu iti recomand eventual in golfuri sau pe vreun canal mai mic , pe dunarea fluviala (gen faleza galati - nici nu are rost sa incerci).
rotative sau linguri sunt cele mai bune daca nu stii locurile (probabil o sa ai multe agataruri care daca ai pescui cu voblere care incep de la 150.000 s-ar putea sa iti faca o gaura in buget)
the angler is catching xxx, not by the lure