între-bare M?riu?a patru
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
între-bare M?riu?a patru
Cosmine, câ?i pe?ti din cei priponi?i în agrafe ai eliberat în partida de pe M4? A pus botul Victor ??ru? la vr?jeala cu eliberatu' ?? 
Re: între-bare M?riu?a patru
ne explici si noua postarea? pare ca ai incercat un mesaj privat si nu ti-a iesit.
Re: între-bare M?riu?a patru
Gardo?, în emisiunea Pescar Hoinar de s?pt?mâna trecut?, Cosmin apare ca ultimul samaritean pescar de r?pitor, care spune non?alant într-un scurt interviu cu Victor ??ru?, c? strapii prin?i de el au fost elibera?i.
Întrebarea mea era...când ?i unde au fost elibera?i, c?ci judecând dup? ce pe?ti avea în agrafe, inclusiv o bibanoaic? full de viitori pui, plus ni?te strapi anemici ?i vreo dou? mârli?e vegetariene, îmi vine s? cred c? to?i au sfâr?it elibera?i, dar direct în tigaie, servi?i cu mult mujdei ?i polent?. Get it?
Întrebarea mea era...când ?i unde au fost elibera?i, c?ci judecând dup? ce pe?ti avea în agrafe, inclusiv o bibanoaic? full de viitori pui, plus ni?te strapi anemici ?i vreo dou? mârli?e vegetariene, îmi vine s? cred c? to?i au sfâr?it elibera?i, dar direct în tigaie, servi?i cu mult mujdei ?i polent?. Get it?