biban in Bucuresti
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: biban in Bucuresti
Mai stie cineva daca se mai pescuieste in Parcul Carol ??
C&R + 50 lei ..... asa era acu' 2 ani ....anul trecut nu s-a pescuit ...
Avea niste bibani maricei .....
C&R + 50 lei ..... asa era acu' 2 ani ....anul trecut nu s-a pescuit ...
Avea niste bibani maricei .....
Asta aş vrea sa stiu si eu...cu toate ca trec in fiecare zi pe linga parc..daca afla cineva...sunt amator de o bibaneala...
pai daca tot treci in fiecare zi pe acolo de ce nu intrebi pe vreun comunitar daca se poate pescui sau nustefan78 scrie:Asta aş vrea sa stiu si eu...cu toate ca trec in fiecare zi pe linga parc..daca afla cineva...sunt amator de o bibaneala...
Am trecut ieri prin parc carol si am intrebat un paznic de pe acolo...se poate pescui contra cost dar nu am aflat pretul...ca si peste am vazut la suprafata multa rosioara si carasel....
Sall boss.imi poti spune si mie te rog frumos dak sti ceva despre ''Dinamo''-Peris?Gen dak mai este deschisa pescuitului sau nu,taxa dak are si cat si cel mai important dak mai are ceva rapitorzigi2611 scrie:In afara de Lacul Morii unde mai e cate un bibanel ce a scapat de miile de parasute mai sunt lacuri unde pot sa-mi omor timpul acum pe timp de iarna? Tei sau Herastrau? Cine stie cum sta treaba?
Salut!Are cineva vreo informatie despre ''Dinamo''-Peris?
Ceva info despre biba prin Bucuresti in afara de Dimbovita? Sunt nou in zona si imi place enorm drilul bibanului.
hai care iese maine o fuga ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.