Am vazut voblere ce imita lacusta,in diferite culori si produse de mai multe firme.Ca dimensiune sunt in jur de 4cm (nu sunt cam mari ?) si din ce am citit pe forum , nu sunt recomandate sau printre favoritele pescarilor.
Rog pe cei care au pescuit acest tip de vobler sa ne spuna din experienta avuta si daca au prins clean cu ele(frecvent sau mai rar),pentru ca incepe perioada optima de dat la lacusta(dupa parerea mea). Multumesc!
vobler lacusta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: vobler lacusta
prind clean voblerele "lacusta", dar din moment ce au barbeta si intra in profunzimea apei clar il confunda cu un pestisor, nu cu o insecta, deci nu cred ca-l ajuta forma de lacusta
- andreifishing
- utilizator constant
Când pică pe apă îl confundă cu o lăcustă și sare pe el. Apoi când intră în apă se schimbă povestea.
asta-i valabil si pentru restul voblerelor, deci iar nu conteaza formaandreifishing scrie:Când pică pe apă îl confundă cu o lăcustă și sare pe el.
Eu am vreo 2 de la Jaxon cumparate acum 4 ani. Le-am incercat de cateva ori dar fara rezultat si mi-am cam pierdut increderea in ele.
Pot spune ca lacusta este voblerul favorit la pescuitul cleanului, in cazul meu. Cand alte voblere nu au eficienta, lacusta m-a salvat. Cum spuneau si colegii mai sus, nu neaparat forma cred ca conteaza ci mai degraba bataia puternica si ampla.
Foarte bine a mers un vobler de la Jaxon, model vechi (era mai subtire si un pic mai mic decat modelul actual). Cam de un an am cumparat vreo 10 voblere Jaxon, modelul actual si, din nefericire, nici macar unul singur nu am nimerit sa bata bine. Le-am mai reglat eu, dar...
Cel mai prinzator a fost cel negru cu burta alba.
Recomand cu caldura si Yellow Grasshopper de la Rebel, a fost foarte eficient pe rauri.
Foarte bine a mers un vobler de la Jaxon, model vechi (era mai subtire si un pic mai mic decat modelul actual). Cam de un an am cumparat vreo 10 voblere Jaxon, modelul actual si, din nefericire, nici macar unul singur nu am nimerit sa bata bine. Le-am mai reglat eu, dar...
Cel mai prinzator a fost cel negru cu burta alba.
Recomand cu caldura si Yellow Grasshopper de la Rebel, a fost foarte eficient pe rauri.
am si eu fro 3-4 lacuste de la Jaxon de fro 5-6 ani luate de la Totalfishing ... una singura a vazut apa dar doar sa-i vad evolutia ... o sa le scot la vanzare impreuna cu alte voblere de clean
)))