Pareri Rapture Signal Sixth Sense 2.13m

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

lionking80
junior
junior

Re: Pareri Rapture Signal Sixth Sense 2.13m

Mesaj de lionking80 » 04 Feb 2015, 18:25

Glad_I scrie:Salut. Aveti lanseta? Ati cumparat-o. Am vazut-o azi pe un raft si mi s-a partu interesanta. Seamana cu ceva de biban dar nu am putut sa imi dau seama de ea. A pescuit-o careva. Imi place tare mult design-ul si e binisor lucrata.
Searaa faina.
Salut. O am. E foarte faina, insa pescuiesc rar la spinning. Am pescuit-o doar de vreo 2 ori. E foarte usoara - am cantarit-o 92 gr la 2.13m lungime - spre comparatie cu cormoran ulx pe care am pus mana Signal e mai puternica desi e cu vreo 20 grame mai usoara. Daca iti plac cele cu manere foarte scurte asa cum e asta e ok. Pentru unii nu e pe plac un maner asa de scurt, insa pt mine e perfect.
Nu arunca 1-7 grame, nici vorba. As zice ca incepe pe la 2 sau poate chiar 2.5g si merge pana pe la 8 grame. Deci, daca dai cu voblere de la 2.5 g pe rau e ok ca nu se indoaie din cotor in curent ca altele mai moi. Pt. lac cu voblere insa, ar fi mai buna una mai moale. Cred ca ar merge de minune la biban cu jig-uri usoare desi nu am pescuit-o cu asa ceva (de fapt pt biban a fost facuta). Am pescuit-o doar cu voblere de vreo 2-3 grame pe rau.

Glad_I
junior
junior

Re: Pareri Rapture Signal Sixth Sense 2.13m

Mesaj de Glad_I » 04 Mar 2015, 08:02

Am luat-o si eu.

Scrie răspuns