Dupa ce stiuca isi depune icrele, cand incepe sa atace si sa
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Dupa ce stiuca isi depune icrele, cand incepe sa atace s
Era vorba de stiuca...Stii tu ...titlul topicului 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- George1985
- veteran
Aveti grija ca el este Fane_....fane_mincinosu scrie: LACOMIE??? pescuiesc de placere nu de foame...ji in al doilea rand nu mananc peste. cel putin cand dau la stiuca imi place sa urmaresc plutele asteptand "dintoasa" sa serveasca masa si sa dispara cu pluta, in timp ce eu ma joc cu vreo lingurita sau jig printre ele

-
- utilizator nou
Va multumesc pt. raspunsuri, mie tot ce imi place la stiuca e cand ataca si zguduie batul cu putere, in rest nimic, carnea parca e papura (slaba), la marlite le dau drumul, decat ce depaseste 2,5 kg opresc, asa ca o sa incerc dupa prohibitie sa vad cu ce lacomie ataca!
Cu tot respectul...daca carnea e ca si papura ,de ce le retii??Si daca le reti de ce nu reti doua -trei marlite si pe cele mari sa le eliberezi ca sa poata sa perpetueze specia in continuare...Chirea Mihai Eugen scrie:Va multumesc pt. raspunsuri, mie tot ce imi place la stiuca e cand ataca si zguduie batul cu putere, in rest nimic, carnea parca e papura (slaba), la marlite le dau drumul, decat ce depaseste 2,5 kg opresc, asa ca o sa incerc dupa prohibitie sa vad cu ce lacomie ataca!
Un salut.
-
- utilizator nou
Salut Suli, in primul rand eu prefer sa dau drumul la marlite ca sa creasca, in al doilea rand, o stiuca doua, pe saptamana le opresc pentru familie (mie nu imi place stiuca), si in al treilea rand o stiuca de 2,5-3kg a "trait" destul, (zic eu), asa ca are balta peste, trist e ca braconierii cu curentul nu-i dau pace stiucii!
Hmm,unde pescuiesti daca nu te superi, de reti o stiuca doua pe saptamana..?..Eu de exemplu pescuiesc o data pe saptamana si prind o stiuca la doua saptamaniChirea Mihai Eugen scrie:Salut Suli, in primul rand eu prefer sa dau drumul la marlite ca sa creasca, in al doilea rand, o stiuca doua, pe saptamana le opresc pentru familie (mie nu imi place stiuca), si in al treilea rand o stiuca de 2,5-3kg a "trait" destul, (zic eu), asa ca are balta peste, trist e ca braconierii cu curentul nu-i dau pace stiucii!

Hmm,unde pescuiesti daca nu te superi, de reti o stiuca doua pe saptamana..?..Eu de exemplu pescuiesc o data pe saptamana si prind o stiuca la doua saptamaniChirea Mihai Eugen scrie:Salut Suli, in primul rand eu prefer sa dau drumul la marlite ca sa creasca, in al doilea rand, o stiuca doua, pe saptamana le opresc pentru familie (mie nu imi place stiuca), si in al treilea rand o stiuca de 2,5-3kg a "trait" destul, (zic eu), asa ca are balta peste, trist e ca braconierii cu curentul nu-i dau pace stiucii!

-
- utilizator nou
Pescuiesc stiuca intr-o balta care are legatura cu oltul, si oltul cu dunarea
Chirea Mihai Eugen scrie:Pescuiesc stiuca intr-o balta care are legatura cu oltul, si oltul cu dunarea

[quote="Pif."] o stiuca de 2,5-3kg a "trait" destul, (zic eu)
tu cate kile spuneai ca ai ???