cleanul la gume-sfaturi
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
cleanul la gume-sfaturi
Nu am dat niciodata la clean cu gume.Cum sta treaba?...scule,gramaje,locuri,fire,etc...ape vizate:Mures,Tirnave
Re: cleanul la gume-sfaturi
eu am incercat la gume dar nu am prins nici un clean.....pe rau...la vobler in schimb chiar pe data de 23.11.2013 am luat clean la kg.agabi scrie:Nu am dat niciodata la clean cu gume.Cum sta treaba?...scule,gramaje,locuri,fire,etc...ape vizate:Mures,Tirnave
-
- junior
Interesant subiectul.Pot sa confirm ca se prinde clean la gume.Eu nu am prins, dar langa mine a prins un prieten pe o guma de la relax un clean de aproximativ 1 kg.
Am prins de 3 ori clean la guma cand pescuiam dupa biban,dar cred ca a fost un accident pentru ca pe toti i.am luat exact in momementul in care a cazut guma in apa!!nu cred ca gumele sunt naluci cu care sa dai dupa el.daca intra este accidental
Din cite am auzit sint pescari care dau cu gume dedicat la clean ,in sezonul rece.Eram curios cum pescuiesc..
Pescuiesc ca la Salau..dAca l ai localizat pe Clean,prin gropane pe sub maluri,sau alte structuri si i tragi guma pe la nas poti sa fi sigur ca pune botu pe ea.agabi scrie:Din cite am auzit sint pescari care dau cu gume dedicat la clean ,in sezonul rece.Eram curios cum pescuiesc..