Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cristi_braila scrie:Am avut aceasta convingere cu Avid Salmon, inspirandu-ma din acest articol : http://salauldedunare.blogspot.ro/Adi G scrie:in comparatzie cu Avid Salmon and Steelhead.... chiar ghioage le-as zice la alea...
nu e chiar statatoare.... oricum e mai ciudata traba, bazinele despre care zic se afla pe raul elba..... flux, reflux, eheee, cu totu alta poveste...razvan cristescu scrie:Salau in bazine portuare... presupun ca e apa statatoare.Sa vezi pe Dunare de pe mal, in locuri cu curent, stanci cu scoici si praguri abrupte langa mal.Sa vezi cand trebuie sa-l extragi de pe la 8,10 ,12 m adancime.Crezi ca e de 5 kg si el e de 1,5 kg.Si sa vezi cum taie scoicile.Din barca e altceva.
Mi-ar fi de mare ajutor sa stiu ce folositi sa scoateti acesti salai in conditiile mentionate. Black Pearl mi s-a parut o lanseta serioasa care are 10 ani garantie la blank, si cu o gama variata de puteri, de pana la 80g, cu toleranta de rigoare.razvan cristescu scrie:Salau in bazine portuare... presupun ca e apa statatoare.Sa vezi pe Dunare de pe mal, in locuri cu curent, stanci cu scoici si praguri abrupte langa mal.Sa vezi cand trebuie sa-l extragi de pe la 8,10 ,12 m adancime.Crezi ca e de 5 kg si el e de 1,5 kg.Si sa vezi cum taie scoicile.Din barca e altceva.