lanseta spinning parere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: lanseta spinning parere
Multumesc pentru raspuns.Ma gandesc sa o iau pe cea de 21g, dar in afara ca inelele sant urate pare foarte subtire pe varf,
mi-e frica ca o voi rupe.Eu am dat pana acum cu o lansete pana in 50g de 2, 82m si sant hotarat din aceasta toamna sa
incerc ceva mai mic si mai usor(visul meu un st croix 7,6" pana in 21g dar o sa dureze ceva pana o pot lua)
mi-e frica ca o voi rupe.Eu am dat pana acum cu o lansete pana in 50g de 2, 82m si sant hotarat din aceasta toamna sa
incerc ceva mai mic si mai usor(visul meu un st croix 7,6" pana in 21g dar o sa dureze ceva pana o pot lua)
-
- utilizator constant
Am comandat assasinul pana la urma, dar de la un alt magazin, fiind o versiune mai recent scoasa, pret 408 ron, actiune 5-21 fast si va fii echipata cu o okuma trio 30s cu sunline super pe de 15 lb de abia primita.
-
- utilizator nou
te rog, dupa ce o primesti si o folosesti spunem si mie cum se comporta,
fir intins Costy.
fir intins Costy.
-
- utilizator constant
Azi a venit..se simte foarte bine..sa vad cand ajung acum si pe balta si revin
lanseta de compromis din ce ai povestit tu ar fi assassinul de la rapture de 6'6'' si pana in 1/2Oz, duce ca putere de lansare pana in 25g se simte foarte bine cu jig de 14g+guma...barthez0705 scrie:Multumesc foarte mult pt sfaturi...cred ca o sa ma orientez catre rspture..acum nu stiu ce sa fac cu actiunea...personal iubesc spinningul la stiuca dar as vrea sa incerc si salaul si de aia as tinde catre un compromis. O lanseta moderate fast ar face serviciu si la salau sau mai bine un fast? Mentionez din nou ca activitatea lui principala (a batului) va fii stiuca.
Personal o folosesc de vreo 2 luni... este o lanseta bine facuta fortoasa... mai zilele trecute m-am convins dupa un drill furtunos cu o stiuca de vreo 6kg
spor!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
am comandat si eu akm mai nou o lanseta rapture Black Power 9" 15-50 H si as vrea o parere despre ea o so folosesc la pescuitul salaului pe dunare cu jig pana in 40g
- KiD Vicious
- utilizator constant
De ce vrei o parere despre o lanseta pe care deja ai comandat-o ? ... Eu propun sa o scoti tu, la un pescuit de salau..dupa care sa ne spui parerea ta....
Respect!

- George1985
- veteran
Vezi parerile aici http://www.rapitori.ro/forum/lansete-sp ... 11028.htmlclaudiu_p scrie:am comandat si eu akm mai nou o lanseta rapture Black Power 9" 15-50 H si as vrea o parere despre ea o so folosesc la pescuitul salaului pe dunare cu jig pana in 40g

Gata.....am testato e BETON chiar se merita banii pe care i dai pe ea ....... inclusiv pe un vant foarte tare sa comportat excelent 

-
- utilizator nou
Am si eu o intrebare, ce inseamna lure weight?