Cum sa nu scapi nici un pastrav???? :)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Cum sa nu scapi nici un pastrav???? :)
Metoda mea e inspiratia de moment:P
Re:
...Mesaj de lucian_marza » Lun Aug 27, 2007 12:50 pm
...greu te-ai hotarat sa divulgi "secretul"
+

...Mesaj de Madalin_07 » Mar Apr 09, 2013 11:44 amlucian_marza scrie:A si inca ceva.. ce-ar fi Madalin_07 sa ne spui si noua metoda ta??eu sunt curios
Madalin_07 scrie:Metoda mea e inspiratia de moment:P
...greu te-ai hotarat sa divulgi "secretul"

-
- veteran
padurarii care ,,se ingrijesc'' de bradisor atata timp cat isi primesc taxa, nu au nici o prblema cu ce dai...
cred ca si la parasuta ar fi in regula, daca le-ai strecura inca ceva in plus pe langa taxa...
pe toti ii doare in c.r de ce se intampla acolo, iar povestile cu saci de pastrav prinsi sunt reale...
stiu pe cineva care a luat 120 de bucati de pastrav intre 300 g si 1,5 kg intr-o dupa-amiaza...
in aceeasi perioada alt cunoscut nu avea iesire fara 3-4 buc. la 2-2,5 kg, insa macar acesta dadea la artificiale...
dar. totul paleste in fata braconajului facut cu plase de la cei cu pastravaria, pana la localnici...
cred ca si la parasuta ar fi in regula, daca le-ai strecura inca ceva in plus pe langa taxa...

pe toti ii doare in c.r de ce se intampla acolo, iar povestile cu saci de pastrav prinsi sunt reale...
stiu pe cineva care a luat 120 de bucati de pastrav intre 300 g si 1,5 kg intr-o dupa-amiaza...
in aceeasi perioada alt cunoscut nu avea iesire fara 3-4 buc. la 2-2,5 kg, insa macar acesta dadea la artificiale...
dar. totul paleste in fata braconajului facut cu plase de la cei cu pastravaria, pana la localnici...
Nihil Sine Deo
-
- senior
Esti sigur 100% ca nu e poveste pescareasca? Bradisorul nu mai tine mult pastrav, din contra bibanul si cleanul prospera. Asa ca mi se pare greu de crezut ca cineva poate prinde fie si in 6 ore 120 de pastravi! Ma gandesc sa nu ii fi luat din pastravaria de la Malaia si sa se fi laudat ca i ar fi prins pe lac... cat despre 3-4 bucati de 2 kile fiecare, asta suna a lac de munte din Canada, Suedia dar nu Romania. Unde naiba ii gasea si cum ii facea sa muste?Albuletu Alexandru scrie: stiu pe cineva care a luat 120 de bucati de pastrav intre 300 g si 1,5 kg intr-o dupa-amiaza...
-
- veteran
ce ti-am povestit s-a petrecut acum 8-10 ani, cand inca era mult pastrav pe Bradisor...
eu sunt din calimanesti de loc, si pe vremea aceea era o nimica toata sa ajung pe acest lac la pescuit (25 km) si cu riscul de a atrage comentariile, de altfel indreptatite
, ale colegilor forumisti pot spune ca una din trei partide pe care le faceam atunci se solda cu 10-12 kg de pastrav...
pastravul de 1,5 kg nu era, pe atunci, o raritate...
eu sunt din calimanesti de loc, si pe vremea aceea era o nimica toata sa ajung pe acest lac la pescuit (25 km) si cu riscul de a atrage comentariile, de altfel indreptatite

pastravul de 1,5 kg nu era, pe atunci, o raritate...
Nihil Sine Deo
-
- senior
Sunt curios sa stiu care sunt recordurilke de pastrav pe lacul Bradisor si pe lacul Vidra. S-o fi prins si de 6 kile? Pentru mine unu de 6 e aproape un monstru. Am citit ca pe Vidraru si Tarnita s-au louat si de 10 kile dar asta suna a SF.
Cititnd titlul acestui topic, am ramas usor contrariat. Dupa ce am citit topicul m-am lamurit.
Pe scurt, nu tre' sa schimbi nimic in modul in care pescuiesti. Pt. rezultate optime poti eventual sa tai spinul din varful carligelor.
P.S. Lasa-i, bre,
sa mai si scape... 
Pe scurt, nu tre' sa schimbi nimic in modul in care pescuiesti. Pt. rezultate optime poti eventual sa tai spinul din varful carligelor.

P.S. Lasa-i, bre,

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Acestea fiind zise, ma si vad vorbind cu stafiile...
Topicul e de prin 2007...

Topicul e de prin 2007...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Nu-i bai. Si pastravii de 1,5 kg tot stafii au ajuns