nici o naluca nu e prea mare...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: nici o naluca nu e prea mare...
Mi s-a intamplat ceva asemanator cand dadeam la crap. Senzorul unei lansete incepe sa faca galagie, intep si recuperez usor in prima faza. La un moment dat recuperarea devine foarte grea. Nu-i nimic imi zic eu, e probabil un mosor - astia vin catre mal o vreme si apoi pun rezistenta. Insa cand am adus pestele aproape de mal mare mi-a fost mirarea sa vad ca am o stiuca.
Ciudat imi zic in prima faza, cum sa traga stiuca la boabe de porumb. In realitate eu prinsesem un caras la 3-400 gr si cand il recuperam a fost muscat de o stiuca(prima stiuca prinsa de mine) de 80cm si 2.5 kg
Regret ca nu am poze pt ca suna pescareasca rau povestea. Macar nu eram singur atunci si am 2 prieteni care pot confirma povestea
Ciudat imi zic in prima faza, cum sa traga stiuca la boabe de porumb. In realitate eu prinsesem un caras la 3-400 gr si cand il recuperam a fost muscat de o stiuca(prima stiuca prinsa de mine) de 80cm si 2.5 kg

Regret ca nu am poze pt ca suna pescareasca rau povestea. Macar nu eram singur atunci si am 2 prieteni care pot confirma povestea

peste mosor nu exista, poate cten. :respekt:
-
- veteran
eu unul te cred ca nu e pecareasca!manfreD scrie:Mi s-a intamplat ceva asemanator cand dadeam la crap. Senzorul unei lansete incepe sa faca galagie, intep si recuperez usor in prima faza. La un moment dat recuperarea devine foarte grea. Nu-i nimic imi zic eu, e probabil un mosor - astia vin catre mal o vreme si apoi pun rezistenta. Insa cand am adus pestele aproape de mal mare mi-a fost mirarea sa vad ca am o stiuca.

am patit si eu ceva asemanator...
Nihil Sine Deo
Un caras de 300-400g nu cred ca este ceva iesit din comun sa il atace...dar in filmul asta desi avea aceea anghila in gura,a atacat si voblerul...