salmo 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: salmo 2013
ai dreptate dar nu folosesc la tiny numai sink,si crede-ma nu schimba evolutia cu nimic.
Uite aici : http://xxx.ro/index.php?ch=deta ... =&idPesti=wildexplorer scrie:Cred ca importatorul are ceva probleme in aprovizionare, din mai 2012 caut Hornet 2 T si nu-l gasesc nici fizic nici online.
Poate anul acesta care se termina cu 13 sa fie cu noroc...

- wildexplorer
- utilizator constant
Da, e cu noroc 2013!
Multumesc de informatie, au aparut!
Multumesc de informatie, au aparut!

-
- utilizator constant
eu am luat si anultrecut de pe acel site
- MARIUS POPA
- veteran
Nu cumva de 12?!ciprian35 scrie:Din cate am mai vazut pe forum, problema la tiny se poate rezolva prin schimbarea ancorelor cu unele tot de 14, dar cu tija scurta (short shank). Am vazut odata la decathlon de la vmc si nu am luat. Imi pare rau de fiecare data cand se incurca.

Distanta dintre ochetii de prindere a fost facuit ori intamplator la dimensiunea aceea, ori intentionat sa se incurce ancorele (nu prea cred asta).
Cu timpul, ancorele cedeaza usor, schimbati-le, evolutia lor nu se schimba!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Da, ancorele la tiny sunt de 12, greseala mea.
http://www.hobbyworld.ro
cred ca cel mai bun pret la hornet
cred ca cel mai bun pret la hornet
Salut!
Mai era, pe undeva, un site cu Hornet-uri, de 2 cm (daca nu ma insel), tot la 22 ron. Luati in calcul si transportul...
Intr-adevar, pe site-ul citat este un model pe care nu l-am vazut in alta parte, dar..
Spor si numai bine!
Mai era, pe undeva, un site cu Hornet-uri, de 2 cm (daca nu ma insel), tot la 22 ron. Luati in calcul si transportul...
Intr-adevar, pe site-ul citat este un model pe care nu l-am vazut in alta parte, dar..
Spor si numai bine!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
-
- junior
CEl mai bun pret e in valcea momentan 21ron hornet 2,5cm majoritatea modelelor .Pentru mine cel mai bun la clean e salmo hornet 2,5cm sincer 98%din modele cu toate iei clean(parerea mea)