lanseta spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Re: lanseta spinning

Mesaj de stefanflorin » 14 Ian 2013, 14:18

In gama lor de pret Cormoran face niste lansete bune.

offtopic: haha, sunt membru al clubului dumneavoastra "lucioperca" si mentionez ca poza de pe carnetul de membru nu este a unui lucio perca, e a unui "stizostedion volgense" :headbash:
Urasc atarnatorii!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Ian 2013, 17:49

vasilestiopei scrie:Ai intrebat cumva de St.Croix, sau Daiwa???? cam de aici incep lansetele de spinning- de Cormoran n-am auzit decat ca este un mare pradator pt pescuit :headbash: :idea: :!: :!: :!: :!:
...cu alte cuvinte daca n-ai o St.Croix sau Daiwa , inseamna ca nu ai lanseta de spinning ?

vasilestiopei scrie:...sa raspund punctual colegului OLD-RADU, care de fapt a aprins spiritele, prima mea lanseta de spinning, a fost o lanseta TOKOS, construita din bambus profil hexagonal, construita cu mult inainte de a se fi nascut dumnealui,....
...Domnule Presedinte , v-am adresat intrebarea referitoare la producatorul Cormoran , la care nu ati raspuns si ulterior v-am atras atentia asupra faptului ca daca nu aveti informatii certe despre alti producatori , sa nu induceti lumea in eroare
...nu vad ce spirite am aprins si nici nu cred ca suntem in acelasi contingent , fapt care sa va dea dreptul sa faceti referiri la varsta mea
...respectuos , va rog sa nu ma provocati !
:oops:

vasilestiopei
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vasilestiopei » 14 Ian 2013, 20:23

imi cer scuze, promit ca nu o sa mai provoc pe nimeni :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :respekt: .........
Vasile Stiopei
Lucioperca Club
tel: 0744.699.088
email: luciopercaclub@yahoo.com

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 14 Ian 2013, 22:25

poate am fost si noi cam acizi, insa replica de inceput a dumneavoastra nu prea lasa loc de altceva. nu toata lumea are bani sa inceapa cu bete din gama superioara. nu toti considera ca le trebuie asa ceva pentru a prinde pesti. nici nu cred ca e necesar. oricum, cand o persoana se intereseaza de o lanseta entry-level inseamna ca nu isi permite mai mult. intelegem cu totii ca unii au colectii de steez-uri si alte cele prin dormitor. ar fi frumos ca persoanele respective sa nu intervina in topicurile in care isi dau cu parerea cei mai putin binecuvantati din pdv financiar sau cei care prind la fel de mult si cu mai putini bani. raspunsul dumneavoastra domnule Stiopei a fost ceva de genul "eu am numai top-level, nu ma intrebati de altceva". problema era ca nu va intreba nimeni. ne bucuram pentru bunastarea materiala a dumneavoastra. v-am fi recunoscatori daca ati interveni doar pe topicurile in care se face referire doar la high-end gear. lasati saracii incapabili de a prinde peste (pentru ca nu isi permit ceea ce scrie la carte) sa se chinuie cum pot ei. cine stie, poate ajungeti vreodata pe o balta cu unul dintre ei si ii veti putea demonstra in direct cum lansetele scumpe prind mai mult peste. doamne ajuta!.
va salut :respekt:

vasilestiopei
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vasilestiopei » 15 Ian 2013, 12:08

grizzly scrie:poate am fost si noi cam acizi, insa replica de inceput a dumneavoastra nu prea lasa loc de altceva. nu toata lumea are bani sa inceapa cu bete din gama superioara. nu toti considera ca le trebuie asa ceva pentru a prinde pesti. nici nu cred ca e necesar. oricum, cand o persoana se intereseaza de o lanseta entry-level inseamna ca nu isi permite mai mult. intelegem cu totii ca unii au colectii de steez-uri si alte cele prin dormitor. ar fi frumos ca persoanele respective sa nu intervina in topicurile in care isi dau cu parerea cei mai putin binecuvantati din pdv financiar sau cei care prind la fel de mult si cu mai putini bani. raspunsul dumneavoastra domnule Stiopei a fost ceva de genul "eu am numai top-level, nu ma intrebati de altceva". problema era ca nu va intreba nimeni. ne bucuram pentru bunastarea materiala a dumneavoastra. v-am fi recunoscatori daca ati interveni doar pe topicurile in care se face referire doar la high-end gear. lasati saracii incapabili de a prinde peste (pentru ca nu isi permit ceea ce scrie la carte) sa se chinuie cum pot ei. cine stie, poate ajungeti vreodata pe o balta cu unul dintre ei si ii veti putea demonstra in direct cum lansetele scumpe prind mai mult peste. doamne ajuta!.
Multumesc pentru laude si aprecieri, dar nu era cazul, se vede ca ati citit printre randuri, si ati ales tocmai ce era esential.... :idea:
Vasile Stiopei
Lucioperca Club

Calin C
senior
senior

Mesaj de Calin C » 15 Ian 2013, 12:26

grizzly scrie:poate am fost si noi cam acizi, insa replica de inceput a dumneavoastra nu prea lasa loc de altceva. nu toata lumea are bani sa inceapa cu bete din gama superioara. nu toti considera ca le trebuie asa ceva pentru a prinde pesti. nici nu cred ca e necesar. oricum, cand o persoana se intereseaza de o lanseta entry-level inseamna ca nu isi permite mai mult. intelegem cu totii ca unii au colectii de steez-uri si alte cele prin dormitor. ar fi frumos ca persoanele respective sa nu intervina in topicurile in care isi dau cu parerea cei mai putin binecuvantati din pdv financiar sau cei care prind la fel de mult si cu mai putini bani. raspunsul dumneavoastra domnule Stiopei a fost ceva de genul "eu am numai top-level, nu ma intrebati de altceva". problema era ca nu va intreba nimeni. ne bucuram pentru bunastarea materiala a dumneavoastra. v-am fi recunoscatori daca ati interveni doar pe topicurile in care se face referire doar la high-end gear. lasati saracii incapabili de a prinde peste (pentru ca nu isi permit ceea ce scrie la carte) sa se chinuie cum pot ei. cine stie, poate ajungeti vreodata pe o balta cu unul dintre ei si ii veti putea demonstra in direct cum lansetele scumpe prind mai mult peste. doamne ajuta!.
Multa dreptate in cele scrise mai sus!!! Si foarte adevarat-valabil pentru unii membri ai acestui forum...

Ref. topic, am citit recent o recenzie despre K-don in ultimul numar al PPT.

harpon
junior
junior

Mesaj de harpon » 15 Ian 2013, 14:39

Vorba cuiva pe unde merge ala cu mercedesul trec si eu cu dacia :respekt:
PS. Si cam ce face ala cu dacia nu face ala cu mercedesul :respekt:

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 15 Ian 2013, 14:44

harpon scrie:Vorba cuiva pe unde merge ala cu mercedesul trec si eu cu dacia :respekt:

Asa e : eu am pescuit cu Cormoran la niste concursuri si m-am clasat in frunte ... Sa-mi fie rusine :lol1:
www.pentrupescuit.ro

harpon
junior
junior

Mesaj de harpon » 15 Ian 2013, 15:14

Da ,,ILIE" dar ca tine sunt putini pe forum care fac asemenea dezvaluiri si mai stiu ca ,,nici nu ai cu ce'' sa participi pe la concursuri.
PS.Stima si :respekt:

vasilestiopei
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vasilestiopei » 16 Ian 2013, 21:31

IlieNeamt scrie:
harpon scrie:Vorba cuiva pe unde merge ala cu mercedesul trec si eu cu dacia :respekt:

Asa e : eu am pescuit cu Cormoran la niste concursuri si m-am clasat in frunte ... Sa-mi fie rusine :lol1:
hm.hm.hm.hm. da Ilie, asa este, oricum nu ne-am vazut anul asta, si pt 2013, la multi ani, si la MAI MULTI SI LA MAI MARI PESTI, si nu in ultimul rand LA MAI BUNE REZULTATE IN " CAMPIONAT{" (daca va mai fi )...stii tu la ce ma refer.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Vasile Stiopei
Lucioperca Club

Scrie răspuns