Eu ma laud cu citit forumul pana avum dar saptamana viitoare sau chiar mai curand fac o drumetie ce se va lasa cu un pescuit si un vin bun asa ca pana atunci va urez La Multi Ani si la peste cu Voi!
Capturi pe 2006 daca sunt :)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Capturi pe 2006 daca sunt :)
Tinand cont ca am inceput un nou an propun sa ne mai laudam
cu capturile pe aici ca sa demonstram ca se poate prinde si iarna si cu burta plina dupa sarbatori
Eu ma laud cu citit forumul pana avum dar saptamana viitoare sau chiar mai curand fac o drumetie ce se va lasa cu un pescuit si un vin bun asa ca pana atunci va urez La Multi Ani si la peste cu Voi!
- wilddanube
- veteran

Ovidiu, cel mai bine inveti sa le "misti" pe balta
. Diferenta dintre teorie si practica e mare....uneori
. Nici eu nu pescuiesc de prea multa vreme cu twistere si dupa ce am citit o "tona" de informatii mi-am dat seama ca cel mai bine le misti in functie de cum simti tu. Evident, cateva tehnici elementare trebuie citite si pe "rapitori" sunt destui pescari cu o vasta experienta in acest gen de pescuit care probabil iti vor da sfaturi utile.
multumesc
mersi de feedback, raman recunoscator, poate cu niste sfaturi in alte ramuri ale pescuitului... fir intins