pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gogol
- veteran

gabrielfurtos scrie:Vreo 300 de euroi pe saptamana. Depinde si de ce mai pui pe langa pachetul standard.

-
Alex Rechinu
- utilizator nou

salutare baieti ce balti de rapitor imi puteti recomanda si mie in jurul bucurestiului de preferat inspre teleorman etc

pt toti cei care au microbul asta
-
Vegas_75
- veteran

gabrielfurtos scrie:Vreo 300 de euroi pe saptamana. Depinde si de ce mai pui pe langa pachetul standard.
Inteleg ca pretul / pachetul asta este singurul disponibil pe Sarulesti ? Nu exista si pachete pe mai putine zile, implicit mai ieftine ?
Raduta chiar interzice accesul romanilor la balta lui prin metodele astea ? Ma rog, au acces numai romanii de bani gata ...

Ajungem ca noi, argatii, sa nu mai punem piciorul in "curtea" boierului ... e trist dar al naibii de adevarat.
Pretul mi se pare lipsit complet de bun simt, nu ca ma gandeam la 50 de lei pe zi dar 300 Euro pe saptamana e ... nesimtit si complet imoral ...
Daca aveti si alte noutati vis-a-vis de conditiile de pe Sarulesti la rapitor, le astept cu interes

-
Nemernic
- veteran

In curand s-ar putea sa nu poti intra nici cu 300 euro

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
Vegas_75 scrie:Raduta chiar interzice accesul romanilor la balta lui prin metodele astea ?
Da !
Si dupa parerea mea este strict treaba lui ce face cu investitia lui. Din cate stiu eu cei 300 euro sunt cu tot cu cazare(la hotel) si barca, poate si cu masa. E o balta care , prin grija celor de acolo, nu e braconata si pe care nu exista pescuit industrial(cel putin pana acum). Asa cum ar trebui sa fie o balta de pescuit sportiv. Si de banii astia nu poti sa reti peste. Deci de-acolo nu pleaca pesti. Si eu as merge acolo o saptamana, dar nu-mi permit. Dar nici nu ma supar. Daca ar fii balta mea asa as proceda si eu. Oricum , un concediu la mare la hotel, ma costa tot cam asa si nu m-as distra la fel de bine ca la pescuit.
Vegas_75 scrie:Daca aveti si alte noutati vis-a-vis de conditiile de pe Sarulesti la rapitor, le astept cu interes

Sandulita , 100 de ron, c&r (nici 50 ron , dar nici 300 euro)
-
mih_IL
- utilizator nou

MARIUTA 2
-
Vegas_75
- veteran

RIGA @
Riga, pana la un punct sunt de acord cu tine in ceea ce priveste Sarulestiul, insa am dreptul la o opinie personala si pot sa o si exprim. Faptul ca Raduta are o balta deosebita pe care a facut-o cu regulile lui in ani de zile este o parte a ecuatiei cu care toata lumea e de acord . Reversul medaliei este ca Raduta a avut si reculuri in urma acestor reguli stricte si chiar pagube colaterale de care evident ca nu-i pasa nici 1% , anume ca pescarii romani nu au acces acolo punct si nu avem nevoie de explicatiile lui pe care nimeni nu i le cere si el nici nu se framanta. Pentru el este strict o afacere si atat. Daca vedem totul prin aceasta prisma nu avem ce comenta, e o balta privata inchisa si atat , punct. Daca insa el , milostivul si grijuliul fata de semenii lui mai putin instariti, vine si zice ca balta nu e inchisa , ca e deschisa contra taxei de 300 euro , asta este fariseism si ipocrizie cu care niciodata nu o sa fiu de acord si nu-mi bat capul, e o minciuna gogonata. Si o sa vina tot el sa spuna ca nu toata lumea trebuie sa mearga in mercedes, ca d-aia exista si logan si bicicleta si ti-a inchis gura. Una peste alta pe romani ii faci hoti si apoi le dai interzis pe balta si ai incheiat discutia. E mai greu si neeconomic sa pazesti balta, sa faci un regulament strict si sa ai oameni acolo care sa verifice ca se intampla asa, calea simpla si usoara : interzis voua ca n-aveti voi fata de asa balta, punct.
Oricum am da-o mi se pare un subiect fara emotii, un caz inchis despre care nu se merita sa ne mai batem capul, oricum nimic nu se schimba acolo. Platesti gras intri si te distrezi , daca nu ai portofelul gras ura si la gara ca n-avem timp de pierdut, asa e in viata.
Stii ce as zice daca as fi rau intentionat si distructiv : ca balta aia i-a lasat-o tacsu al batran mostenire cu acte si l-a invatat sa procedeze asa cum procedeaza el acum ? Oricum e pierdere de vreme si de energie ,si tot ce se pierde nu se mai recupereaza, deci hai sa inchidem aici discutia ca nu ajungem nicaieri si sa fim mai pozitivi ca avem treaba de facut....
-
radu baloi
- utilizator nou

Salut stie cineva daca balta chiriacu2 mai are rapitor???

-
Nemernic
- veteran

radu baloi scrie:Salut stie cineva daca balta chiriacu2 mai are rapitor???

De anul trecut, cand au navodit-o de 5 ori, s-a dus dracului rapitorul de pe Chiriacu 2
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
fishi
- veteran

Este(sau era in vara) un pic diferit de 300euro adica 1500 ron pachet \3 zile doua persoane(pt o persoana nu exista pachet sau 1500 o persoana).Cazare(doua stele e mult spus!) ,o masa pe zi si o barca ,fara motor.