Balta spinning satu mare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Balta spinning satu mare
Multumesc foarte frumos voi tine cont de parerile voastre , in legatura cu firul ce fir imi recomandati?
fir textil. baga powerpro. 0.15mm.
In functie de cat o golit-o fostii camarazi de arme
(care inca-s camarazi daca dau de ei cand ma intorc
) , balastiera de la Apa are peste
Turu daca ai rabdare sa-l faci la pas ii mult mai bun , is o gramada de balti , avea un curs sinuos si comunistii au taiat digu drept , consecinta , vreo 30 de balti de la digu barajului pana la intrarea in Ungaria , pe vremuri erau tipice balti de stiuca si caras , cu lin si biban mare , relativ adanci pentru marimea care o aveau , pline de nuferi si alte liane .
Ii nevoie de zile ca sa acoperi zona , nu ai acces auto peste tot , si tre sa fii habotnic rau ca sa o faci , cel putin pe vremuri io prindeam caracude la greu in brate moarte de care nimeni nu avea habar , stiam pe unde sa trec raul "in picioare" , pe vremea aia era cea mai neatinsa zona .
Probabil cele mai bune amintiri pescaresti le am de acolo
, chit ca la Apa am fost pionier , mult inainte sa apara vilele , acum vreo 20 de ani , si acolo era salbatic si pustiu 

Turu daca ai rabdare sa-l faci la pas ii mult mai bun , is o gramada de balti , avea un curs sinuos si comunistii au taiat digu drept , consecinta , vreo 30 de balti de la digu barajului pana la intrarea in Ungaria , pe vremuri erau tipice balti de stiuca si caras , cu lin si biban mare , relativ adanci pentru marimea care o aveau , pline de nuferi si alte liane .
Ii nevoie de zile ca sa acoperi zona , nu ai acces auto peste tot , si tre sa fii habotnic rau ca sa o faci , cel putin pe vremuri io prindeam caracude la greu in brate moarte de care nimeni nu avea habar , stiam pe unde sa trec raul "in picioare" , pe vremea aia era cea mai neatinsa zona .
Probabil cele mai bune amintiri pescaresti le am de acolo

- hunting_fish
- veteran
De barajul de la Calinesti ce mai stiti ? N-am mai fost acolo de prin `97. Acolo am vazut niste avati adevarati... 

...... ><(((@> .......