Probleme la stiuca!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

lupishor
utilizator constant
utilizator constant

Probleme la stiuca!

Mesaj de lupishor » 08 Apr 2012, 07:08

Salutare!
Ieri am profitat de ziua frumoasa si am mers la stiuca pe un lac din zona Devei mai putin cunoscut pescarilor. Locul este plin de rapitor - stiuca , biban, somn- dar nu am reusit nimic. Am incercat cu Belly boat-ul pe apa peste tot, la wobler, lingura, Soft4Play. Tot nimic.
Aveti vreo sugestie , este perioada proasta la stiuca acum sau o fi altceva?
Multam!

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Re: Probleme la stiuca!

Mesaj de drazvan » 08 Apr 2012, 09:34

si eu am fost acum 2 saptamani la stiuca in zona buc, si nu am prins nimic. Si tot asa am incercat de la plastice pana la table, poate o sa isi revina dupa paste. Numai ca avem o problema noua, si anume IARBA care a inceput sa creasca.

Fir intins!!

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 08 Apr 2012, 09:36

..iarba sa fie ultima problema, razvane...

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 08 Apr 2012, 09:42

lupishor scrie:Salutare!
Ieri am profitat de ziua frumoasa si am mers la stiuca pe un lac din zona Devei mai putin cunoscut pescarilor. Locul este plin de rapitor - stiuca , biban, somn- dar nu am reusit nimic. Am incercat cu Belly boat-ul pe apa peste tot, la wobler, lingura, Soft4Play. Tot nimic.
Multam!
Pe care lac ai fost?Daca nu e secret! :D Si eu am fost acum vreo saptamana dar n-am avut decat un atac! Si atat! :(
Until next time....Tight Lines!

costin_s
veteran
veteran

Mesaj de costin_s » 08 Apr 2012, 12:38

Problema, cred eu, tine de "cheful" cumetrei de a manca.
Acum doua saptamani am fost si eu la stiuca pe o balta de langa Pitesti, si la fel, nici macar un atac sau urmarire. Am fost din nou dupa doua zile si am avut 8-9 prezentari si 5 pesti capturati.
Deci, insistati, insistati, insistati!!!

lupishor
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupishor » 08 Apr 2012, 15:30

AdrianHD scrie:
lupishor scrie:Salutare!
Multam!
Pe care lac ai fost?Daca nu e secret! :D Si eu am fost acum vreo saptamana dar n-am avut decat un atac! Si atat! :(

La Cozia! A fost bestial ca si conditii meteo. Bibanii se plimbau pe langa mine, broastele se ardeau in jurul meu, ratele la fel mai putin vreo stiuca. Nu inteleg fenomenul. Oare este atat puiet incat nu o mai atrage nimic altceva?

diesel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de diesel » 08 Apr 2012, 16:56

Am fost si ieri si azi,ieri am prins una mica si prietenul meu 3 da tot mici ,azi un singur atac cind sa scot guma din apa la mal de m-am si speriat ,a sarit efectiv din apa dar am ratat .Parerea mea e ca inca sunt in perioada de dupa depus si sunt cam letargice si ataca doar daca trece naluca prin zona ei de siguranta si o ataca mai mult din instinct de aparare a teritoriului decit de foame , dar cred ca in maxim 2 saptamini va merge cum trebuie.

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 09 Apr 2012, 18:36

Saptamana trecuta langa Bucuresti.
7 atacuri anemice 3 prinse, doar una la masura
Sunt inca destul de maraite, se joaca langa mal.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

bucuran
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bucuran » 21 Apr 2012, 06:02

salut! ...in legatura cu lacul cozia... am fost si eu de cateva ori luna trecuta si nimica ! ... niciun semn de viata.. oricum era prea devreme pentru ca acolo apa e mai rece si nu cred ca s-au trezit la viata pestisorii.. :))... dar am auzit ca s-a prins stiuca si mai ales crap frumos ! poate facem o pescuiala acolo daca vrei lupishor :lol: !

bucuran
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bucuran » 21 Apr 2012, 06:04

in schimb am luat de cateva zile la saulesti o stiuca dar marlita la 30 cm.. dupa sapte ore de mulinat :))
:wallbash:

Scrie răspuns