Avat pe balta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- paultinichigiu
- utilizator nou
Avat pe balta?
Am luat pe curgator, cand e apa mai surie, si acolo pe turbo de fumega mulineta. Am luat tot pe curgator la cnr de 6 primavara, cand era inca mai amortit, dar tot bobinat repejor. In fine, am luat tot pe curgator in mal, cu voblere mici de 3 parca, trase-mpotriva curentului.Ei, si-acu sa vedem seniorii: cum i-ati luat pe balta, unde nu curge neam si-i apa bec? singura poveste cat de cat viabila am auzit-o la un bash(t)inos care a scapat un "pai prastie cu oblete", dupa ce l-am pilit destul de binisor 

Unde peste nu e, nimic nu e ...
- juventinu88
- utilizator constant
- paultinichigiu
- utilizator nou
Eu am avut o singura victima. Eram la pluta cu senseiul meu intr-ale pescuielii si bufneau delfinii intr-una. zice "baga un twister subtire, argintiu si bobineaza cat te tine mana". am luat un pricinel de fro juma de kil dupa o ora in care am facut literalmente crampe la stanga
si atat. L-am lasat inapoi sa frustreze si restul populatiei

Unde peste nu e, nimic nu e ...
Buna intrebare!!!
Eu am patit pe barajul de la Stanca. Pescuiam de pe un ponton de undeva de mai sus, si erau vreo 4 lupi batrani trecuti bine de 5 kile de patrulau zona.
Apa era cristal si puteam sa ii urmaresc ce fac!
Le aruncam cu moshmoadele efectiv pe la nas, se intorceau in loc si urmareau maimutza pret de juma de metru dupa care isi vedeau de treaba!
Eu am patit pe barajul de la Stanca. Pescuiam de pe un ponton de undeva de mai sus, si erau vreo 4 lupi batrani trecuti bine de 5 kile de patrulau zona.
Apa era cristal si puteam sa ii urmaresc ce fac!
Le aruncam cu moshmoadele efectiv pe la nas, se intorceau in loc si urmareau maimutza pret de juma de metru dupa care isi vedeau de treaba!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
E provocarea suprema in materie de avat , foarte dificil pe balta . Eu am luat mai multi mari dar de 2 ani ma chinui cu avatul "suprem" un exemplar de peste 10 kg pe care nu reusesc sa-l pacalesc la nimic . Ar fi bine sa le observi teritoriul de vanatoare deoarece pe balta au trasee destul de clare , dimineata devreme si seara tarziu sunt mai agresivi , ataca pe langa structuri gen insule , la marginea vegetatiei , seara se mai apropie si de platouri .......Ce am observat eu in zona in care pescuiesc : sunt mult mai puternici decat cei de pe ape curgatoare iar drill-ul cu unul sarit de 5kg poate pune probleme.
uite si omul meu ! remus pe unde ai fost pina acuma ?
pe unde dai dupa avat ? am avut niste jigneli din partea domnilor avati de cativa ani incoace .... eu nu dau la spin delok , deci nu stiu sa ii pescuiesc . acu` dau mai mult la fly da` tot avatul este tinta ! dupa clean . hai sa ne vorbim poate ma faci sa dau si la spin dupa mr. avat. imi vinzi ceva ponturi ?
merci .

pe unde dai dupa avat ? am avut niste jigneli din partea domnilor avati de cativa ani incoace .... eu nu dau la spin delok , deci nu stiu sa ii pescuiesc . acu` dau mai mult la fly da` tot avatul este tinta ! dupa clean . hai sa ne vorbim poate ma faci sa dau si la spin dupa mr. avat. imi vinzi ceva ponturi ?
merci .
@colaps - ai un MP
Revenind la subiect , cei mai mari pe care i-am vazut prinsi au fost la momeli atipice ( 9kg- shad de 3cm chart. fir mono fluorescent de 0,20 recuperare in dinti de fierastrau ; 8kg- shad MT maro de 5 cm tras cu o telescoapa veche , fir de 0,18 dadea omu la intamplare doar intra ceva )
Revenind la subiect , cei mai mari pe care i-am vazut prinsi au fost la momeli atipice ( 9kg- shad de 3cm chart. fir mono fluorescent de 0,20 recuperare in dinti de fierastrau ; 8kg- shad MT maro de 5 cm tras cu o telescoapa veche , fir de 0,18 dadea omu la intamplare doar intra ceva )