Pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit la rapitori
Salut. Daca punem o struna pe o undita la vobler sau la lingurita, afecteaza cu ceva sansele de a prinde rapitorul?
Re: Pescuit la rapitori
abcdef scrie:Salut. Daca punem o struna pe o undita la vobler sau la lingurita, afecteaza cu ceva sansele de a prinde rapitorul?

ptr stiuca e musai sa pui struna aia

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Mai da unii sunt new de tot . whatever
La stiuca trebuie struna obligat . Textilul il taie de nu se vede .
Marimea strunei : in functie cam de ce stiuci sunt pe apa respectiva .
Culoare : nu am tinut cont dar vezi si tu cam ce substrat este . Mal curat sau pat de vegetatie .
Daca influenteaza mersul voblerului : depinde de vobler si depinde de struna . Daca este un vobler mai mic si usor si struna groasa si rigida cam da . Dar nu-i chiar o tragedie la stiuca . Depinde si de balta si de cat chef are in ziua respectiva .
Cauta oricum ceva mai de calitate , kevlar sau wolfram .
Sau asa ceva: http://www.totalfishing.ro/inaintas-pik ... p-217.html
Eu nu am folosit dar poti incerca si ne spui si noua
La stiuca trebuie struna obligat . Textilul il taie de nu se vede .
Marimea strunei : in functie cam de ce stiuci sunt pe apa respectiva .
Culoare : nu am tinut cont dar vezi si tu cam ce substrat este . Mal curat sau pat de vegetatie .
Daca influenteaza mersul voblerului : depinde de vobler si depinde de struna . Daca este un vobler mai mic si usor si struna groasa si rigida cam da . Dar nu-i chiar o tragedie la stiuca . Depinde si de balta si de cat chef are in ziua respectiva .
Cauta oricum ceva mai de calitate , kevlar sau wolfram .
Sau asa ceva: http://www.totalfishing.ro/inaintas-pik ... p-217.html
Eu nu am folosit dar poti incerca si ne spui si noua

pike mono am auzit ca e o prostie, eu unul nici nu am avut curiozitatea sa-l incerc.intr-o vreme foloseam kevlarul dar am observat ca il taie stiuca fara prea mare efort,in special marlitele de pana la 1 kg care parca au dintii mai taiosi decat stiucile adevarate.la inceput am crezut ca s-a slabit de la mai multe capturi si din cauza asta s-a rupt dar am patit sa-mi taie kevlar nefolosit in alte driluri.....
dupa parerea mea wolframul e cel mai ok.am mai gasit niste strune americane din otel care parca sunt si ele bunicele
dupa parerea mea wolframul e cel mai ok.am mai gasit niste strune americane din otel care parca sunt si ele bunicele