Atentie pescari ! ! De ce nu mai avem peste !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 30 Apr 2007, 20:13

OvidiuRus scrie:nu am zis ca nu are dim legala dar ciortanul de 1kg 1,5 nu se tine nu ? eu asa stiam din etica pescarului , din respect fata depeste , poti sa il tii dar nu te gandesti pe viitor e decizia fiecarui pescar frumos ar fi sa fie eliberat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dar de etica propietarilor de balti nu zici nimik ....ca hranesc pestii pe mijloc, sau il scot cu navoadele si iti cer tie 50 RON taxa pt balta lor in care prinzi 10 carasi. sa fim seriosi care imi spune ca nu a retinut peste de 1 kg in viata lui inseamna ca e ipocrit. nu vad rostu topicului sincer.....fiecare retine ce crede el de cuvinta atat timp cat nu incalca limitele legale. cu alte cuvinte criticile nu sunt fondate in mare parte, le poti imputa alte lucruri ...... cu vorba se fac multe, deci iti sugerez sa postezi ceva concret legat de activitatile tale daca vrei sa te aprecieze cineva, ne poti arata cum eliberezi tu pestii, sau cum strangi gunoaie de pe langa rauri sau balti. pana atunci sanatate !
Obiectiv: 8,1 kg !

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 30 Apr 2007, 20:14

oare dupa ce il golesc in halul asta ni-l dau noua sa il pescuim ? + taxe absurde http://www.youtube.com/watch?v=EgrgLe65 ... ed&search= ????

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 30 Apr 2007, 20:17

Deci scoti in evidenta mentalitatea proasta pe care o au romanii , normal ca hranesc pestii si dau drumul la apa pt ca indivizi deastia cu nasul pe sus iau acasa tot ce misca , nu ti se pare corect ca si administratorii sa riposeteze ? nu ca le-as tine parte dar uneori si pescarii macelaresc baltile ducand acasa tot ce agata ..

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 30 Apr 2007, 20:22

uscaturi sunt peste tot.....
Obiectiv: 8,1 kg !

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 30 Apr 2007, 20:25

asa este ! :!: da la noi e plin un ai vazut " afara " atata sadism fata de peste incat sal arunci de pamant ?

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 05 Mai 2007, 18:39

Offfff.Bate-i-as de balustrada!!!!M-am saturat.Eu unul nu mai vreau oameni ca astia in tara.Astia fac de rusine numele de "pescar".Pestele se mai si elibereaza.De permise au bani dar de mancare nu. :shock:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 05 Mai 2007, 19:11

tu crezi ca aia aveau permise mai mult de "100%" din ei nu cred ca au :)))

danielyo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de danielyo » 12 Mai 2007, 13:11

Oameni buni at uitat sa mentionati despre adevaratul dezastru care ne lasa in fiecare an cu mai putin peste in balti;eu sunt din Braila si nu de putine ori am vazut cum se pescuia pe Dunare la "curent",plase de tot felul si ce e mai rau e ca astia sunt protejati de cei care ar tre sa-i inchida.Asta impreuna cu nesimtirea "pescarilor" marunti fac sa ramanem fara peste :evil:

Scrie răspuns