permis 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
permis 2007
salutare sunt un nou posesor de permis de pescuit vizat de avps oltenita si pf oltenita am marea rugaminte de a ma ajuta cu o lista ,cu baltile si locurile de pescuit agreate de avps in jud calarasi cu multumiri ( 

permisul
Omu' saracu a cerut un ajutor de la cei de-o pasiune cu el si voi il trimiteti la plimbareMihaiV scrie:Eu cred ca cel mai bine ar trebui sa stie cei care ti-au vandut permisul si ei ar trebui sa-ti dea aceasta informatie.

De multe ori cand esti nou,cei de la filiala iti spun doar locurile unde au ei interes sa te duci

Locurile bune le stiu impatimitii.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
- exu...
- utilizator constant
Re: permis 2007
In cazu' in care nu scrie, pe carnetu' de pescar (ceea ce e putin credibil), incearca sa dai de dorian neagu...tipu' asta a lucrat pentru acel ajevepeseu, iar acu' face lobiu pt a strange cotizanti din bucuresti, pt oltenita... se lauda chiar, ca are de gand sa fac o "grupa bucuresti"...baga'l pe google si dai de scriptele luiDanutz scrie:salutare sunt un nou posesor de permis de pescuit vizat de avps oltenita si pf oltenita am marea rugaminte de a ma ajuta cu o lista ,cu baltile si locurile de pescuit agreate de avps in jud calarasi cu multumiri (

ÃŽmi plac peştele...
Nu te scoteam vinovat de nimic,cine sunt eu sa judec!!
Spuneam doar ca DACA exista cineva care poate sa-i spuna locuri BUNE de pescuit s-o faca.
Eu cand am intrebat Oficialii din Tulcea unde pot pescui o stiuculita ca lumea,mi-au spus ca pe Dunarea Veche, intre debarcaderul de la Mila 23 si confluenta de la Crisan.Cand am ajuns la Mila si i-am spus gazdei unde vreau sa dau la stiuca mai ca nu si-a inghitit limba de ras
Incet, incet, am aflat singur locurile bune si acum STIU unde sa ma duc
E adevarat ca asta s-a intamplat cu incepere din 85 si pana azi,dar de atunci iau raspunsurile Oficialilor doar ca titlu informatv.Poate de atunci si-au mai schimbat atitudinea.
Oricum n-am vrut sa supar sau sa cert pe cineva.Scuze daca am gresit
Spuneam doar ca DACA exista cineva care poate sa-i spuna locuri BUNE de pescuit s-o faca.
Eu cand am intrebat Oficialii din Tulcea unde pot pescui o stiuculita ca lumea,mi-au spus ca pe Dunarea Veche, intre debarcaderul de la Mila 23 si confluenta de la Crisan.Cand am ajuns la Mila si i-am spus gazdei unde vreau sa dau la stiuca mai ca nu si-a inghitit limba de ras

Incet, incet, am aflat singur locurile bune si acum STIU unde sa ma duc

E adevarat ca asta s-a intamplat cu incepere din 85 si pana azi,dar de atunci iau raspunsurile Oficialilor doar ca titlu informatv.Poate de atunci si-au mai schimbat atitudinea.
Oricum n-am vrut sa supar sau sa cert pe cineva.Scuze daca am gresit

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!