avps oltenita sau giurgiu?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihai.riciu
junior
junior

avps oltenita sau giurgiu?

Mesaj de mihai.riciu » 28 Ian 2007, 10:49

pentru pescuitul pe dunare in dreptul comunei Greaca sau Prundu unde trebuie sa vizez la oltenita sau giurgiu? eu am permis la oltenita dar unii spun ca trebuie vizat la giurgiu.care este adevarul.multumesc anticipat pentru raspuns :lol:
Pescarul inrait

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Ian 2007, 11:05

PG de la Giurgiu
permis cred ca de oriunde

roadmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de roadmaster » 31 Ian 2007, 12:20

pol frontiera giurgiu iti vizeaza pe segmentul km 452-km 526
zona de care pomenesti tu este la limita dintre cele doua(giurgiu-oltenita),cred totusi ca tine de giurgiu,452 e la iesire din ostrov,deci unde zici tu ar fi totusi giurgiu,n-am vazut indicatori pe acolo,nu mai retin
din cite am aflat si eu,ANUL ACESTA ,AGVPS ul giurgiu incaseaza in mod fraudulos taxa de pescuit pe dunare,nefiind indrituita sa faca asta ,fiind in proces cu si neavind nici incheiat un contract cu ....astia cu apele,nu-mi mai bat capul cu denumirile lor cu tot...
baietii iti iau banii frumos ..bla ..bla....dar politia de frontiera stie ca agvpseul nu are contract si practic...esti cam in ofsaid...tu fiind prostul de buna credinta ,si cu banii luati si cu....
asha ca studiaza de 2 ori..inainte sa dai cu banu,sau daca ai dat intereseaza-te ca lumea ,nu la proastele de la filiala care habar n-au pe ce lume se afla...intereseaza-te la pf...
eu i-am sarit de anul asta,pe agvps,adica!

Scrie răspuns