Pana unde pe Valea SEBESULUI?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dahinten
utilizator nou
utilizator nou

Pana unde pe Valea SEBESULUI?

Mesaj de Dahinten » 26 Ian 2007, 23:12

Apsalba vad ca esti de la Balgrad ,as dorii sa te intreb ce stii de Valea Sebesului,adica pana unde se poate pescuii cu permisul de munte, la pastrav bineinteles? :?: :?:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Ian 2007, 08:02

Nu exista permis de munte. Vrajala cu permisul de munte este bagata de AJVPS, ca sa mai ciupeasca un leu. Permisul este unul singur, si este valabil in toata tara, indiferent ca este ses sau munte. Pune pe careva sa-ti arate cum arata un permis de munte. Ala de la RNP a fost anulat in instanta ca fiind ilegal la actiunea in contencios facuta de asociatia noastra. Vezi ca este postata sentinta pe forum, si adresele prin care ANPA a anulat autorizatiile RNP.

NR. Pescuitul la pastrav iincepe de obicei pe 1 mai.

Dahinten
utilizator nou
utilizator nou

Pana unde pe Valea Sebesului?

Mesaj de Dahinten » 27 Ian 2007, 11:45

BUNA DIMINEATA!
Se pare ca fiind novice m-am lasat intepat de AJVPS.Am facut permisul la ei,dar tin sa mentionez ca am reluat acest hobby dupa o foarte lunga perioada de timp si sincer doar pe ei ii stiam.
Daca ai putea sa-mi spui totusi cu acel permis de 120Ron pana unde pot pescuii pe Valea Sebesului sa nu intru in conflict cu verzisorii?
Merci!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Ian 2007, 12:07

Pana la izvoare, inclusiv lacurile.capalna.tau bistrei,oasa, petresti, exclusiv zonele protejate. Verzisorii au disparut din peisaj. Daca te intreaba de ceva, trimite-i la plimbare.

Dahinten
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dahinten » 27 Ian 2007, 14:25

Am cautat si sunt atatea referiri la legi si articole incat pe cuvant daca ma descurc.Daca nu sunt prea pretentios si insistent as dori exact acea derogare anume sa umblu cu ea in buzunar sa le-o lipesc la verzisori pe frunte daca e nevoie!
Mii de multumiri!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 27 Ian 2007, 14:42

chiar, ari **** sa avem ceva la mana, de prin monitorul oficial
fiti sigur ca padurarii se vor baga in seama in continuare

Dahinten
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dahinten » 27 Ian 2007, 15:07

Tocmai de aceea.De inpuscat nu ne pot dar daca sunt sigur de ceva cu riscul de a stresa neamul pastravilor de pe vale ii spurc de au,au!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Ian 2007, 10:42

Pe acest forum a fost postata adresa ANPA prin care s-au suspendat autorizatiile RNP si permisele respective ca fiind ilegale. Cautati si le veti gasi. Cat despre MO cititi legea 192/2001 postatata pe site-ul lui gigi stefan, www.anpa.ro si spuneti-i si lui ca RNP a disparut, nu mai e.

pityu
veteran
veteran

pana unde pe valea Sebesului

Mesaj de pityu » 02 Feb 2007, 22:50

Noi dam odata cu permisul si cate o xerocopie dupa adresa ANPA tuturor pescarilor, pentru a se putea apara pe apa in caz de nevoie.

Dahinten
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dahinten » 05 Feb 2007, 07:45

Multumesc!
Am printat toata legea si voi marca zonele fierbinti pentru baietii rai.Sper insa sa poata citi si pricepe aceste legi unde e clar cine si ce are dreptul sa controleze.Daca nu sunt cu jandarmii oricum nu au nici o sansa sa ma verifice.
Cu stima CD

Scrie răspuns