Pana unde pe Valea SEBESULUI?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pana unde pe Valea SEBESULUI?
Apsalba vad ca esti de la Balgrad ,as dorii sa te intreb ce stii de Valea Sebesului,adica pana unde se poate pescuii cu permisul de munte, la pastrav bineinteles? :?: :?:
Nu exista permis de munte. Vrajala cu permisul de munte este bagata de AJVPS, ca sa mai ciupeasca un leu. Permisul este unul singur, si este valabil in toata tara, indiferent ca este ses sau munte. Pune pe careva sa-ti arate cum arata un permis de munte. Ala de la RNP a fost anulat in instanta ca fiind ilegal la actiunea in contencios facuta de asociatia noastra. Vezi ca este postata sentinta pe forum, si adresele prin care ANPA a anulat autorizatiile RNP.
NR. Pescuitul la pastrav iincepe de obicei pe 1 mai.
NR. Pescuitul la pastrav iincepe de obicei pe 1 mai.
Pana unde pe Valea Sebesului?
BUNA DIMINEATA!
Se pare ca fiind novice m-am lasat intepat de AJVPS.Am facut permisul la ei,dar tin sa mentionez ca am reluat acest hobby dupa o foarte lunga perioada de timp si sincer doar pe ei ii stiam.
Daca ai putea sa-mi spui totusi cu acel permis de 120Ron pana unde pot pescuii pe Valea Sebesului sa nu intru in conflict cu verzisorii?
Merci!
Se pare ca fiind novice m-am lasat intepat de AJVPS.Am facut permisul la ei,dar tin sa mentionez ca am reluat acest hobby dupa o foarte lunga perioada de timp si sincer doar pe ei ii stiam.
Daca ai putea sa-mi spui totusi cu acel permis de 120Ron pana unde pot pescuii pe Valea Sebesului sa nu intru in conflict cu verzisorii?
Merci!
Am cautat si sunt atatea referiri la legi si articole incat pe cuvant daca ma descurc.Daca nu sunt prea pretentios si insistent as dori exact acea derogare anume sa umblu cu ea in buzunar sa le-o lipesc la verzisori pe frunte daca e nevoie!
Mii de multumiri!
Mii de multumiri!
Tocmai de aceea.De inpuscat nu ne pot dar daca sunt sigur de ceva cu riscul de a stresa neamul pastravilor de pe vale ii spurc de au,au!
Pe acest forum a fost postata adresa ANPA prin care s-au suspendat autorizatiile RNP si permisele respective ca fiind ilegale. Cautati si le veti gasi. Cat despre MO cititi legea 192/2001 postatata pe site-ul lui gigi stefan, www.anpa.ro si spuneti-i si lui ca RNP a disparut, nu mai e.
pana unde pe valea Sebesului
Noi dam odata cu permisul si cate o xerocopie dupa adresa ANPA tuturor pescarilor, pentru a se putea apara pe apa in caz de nevoie.
Multumesc!
Am printat toata legea si voi marca zonele fierbinti pentru baietii rai.Sper insa sa poata citi si pricepe aceste legi unde e clar cine si ce are dreptul sa controleze.Daca nu sunt cu jandarmii oricum nu au nici o sansa sa ma verifice.
Cu stima CD
Am printat toata legea si voi marca zonele fierbinti pentru baietii rai.Sper insa sa poata citi si pricepe aceste legi unde e clar cine si ce are dreptul sa controleze.Daca nu sunt cu jandarmii oricum nu au nici o sansa sa ma verifice.
Cu stima CD