infiintarea unui club - suceava

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
iacobang
utilizator nou
utilizator nou

infiintarea unui club - suceava

Mesaj de iacobang » 05 Ian 2007, 16:09

Astazi am terminat de lucrat la acest proiect si acum caut sa strang membri.

Va pot spune o parte din avantajele membrului: 1.In locurile pe care stabilim de comun acord ca vom pescui platim un om sa le pazeasca si sa le nadeasca,astfel oricine din cadrul asociatiei va merge la pescuit are activitate,bineinteles in limitele legii 2.Momeala gratis atat iarna cat si vara,pe sortimente 3.concursuri in cadrul asociatiei si nu numai pe toata perioada anului, si multe altele ca doumentare de la korda, fox etc.

Si ca la incheiere eu nu mananc peste, nu cumpar si nu vand , doar sa il prind.Si nu sunt singurul

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Ian 2007, 18:38

Momesti la rapitori?

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 05 Ian 2007, 19:35

:D :D :D :D :D

iacobang
utilizator nou
utilizator nou

club pescuit suceava

Mesaj de iacobang » 06 Ian 2007, 01:25

pentru mihai v.

La rapitori vom avea legal din propriile bazine pestisori vii, asta dupa discutiile cu cei de la mediu, etc,etc

Iar ca fapt divers cateva luni am umblat pe la toate ministerele din cauza puietului pentru pescuit la rapitori deoarece nimeni nu a auzit asa ceva pana atunci.

Deci este perfect legal sa cresti si sa vinzi pestisori ca momeala, am vrut sa fac chiar distributie in tara deoarece sunt singurul care stie cum trebuie de facul acest lucru legal.Acum stiti si voi.

In cadrul clubului nostru nu poate fi vorba de bani, membrii ii vor avea gratis.

Pentru rosu r

Nu vorbesc prostii, stiu ce spun

Si ca fapt divers: ce putere au 100 de pescari nemultumiti cu permisele vizate la zi(au platit catre cineva un anumit serviciu) si pe langa toate astea adunati intr-o asociatie? juristi, reportofoane, camere, declaratii, presa - doar incercati sa va imaginati

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 26 Ian 2007, 18:31

Club , club dar balti unde?

Scrie răspuns