Careul Oradean

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jacks
junior
junior

Mesaj de jacks » 16 Sep 2006, 20:35

man ce faci? prinzi toti salaii din bihor ce naiba? :lol: :lol:

zi repede, unde,cand,cum dar pe PM. he he
Adevarul serveste un dus rece prostiei calde

milu
utilizator nou
utilizator nou

Stiuci

Mesaj de milu » 15 Oct 2006, 18:46

Salutari pt. toti pescarii Oradeni.De mult nu am apucat sa citesc pe forum,mai demult citisem despre acest ''careu''si acum m-am hatarat sa scriu si eu cateva randuri.
As vrea sa va intreb acum ca a sosit sezonul mult asteptat (stiuca)ce aventuri ati mai avut,locuri,capturietc.

Eu dau mai mult pe Baarcau,stiuca,clean la kil juma.
Poate voi stiti locuri mai bunesau alte smkerii.

:lol: :wink: :wink:
Va salut si numa' bine
KKT pe bete

ttt1
utilizator nou
utilizator nou

Ce se intampla?

Mesaj de ttt1 » 19 Noi 2006, 22:37

Buna tuturor pescarilor oradeni.Am cateva intrebari.Ce-i cu barajul de la tileagd ca nu se mai prinde mai nimic,la fel si la fughiu numai pixuri am scos sapt. asta.Am intales de la un localnic ca in tileagd s-a braconat la greu(curent,setca etc.)cu concursul Ajvps(primul braconier al tarii).UNDE mai este stiuca in judetul Bihor?
Multumesc anticipat1

Orca
utilizator nou
utilizator nou

Invierea de dupa anul nou

Mesaj de Orca » 24 Ian 2007, 00:24

Salutare, la mai mare...
Fost-o oarecare absenta, si uite cum apar simptomele sevrajului... incepe cu o mancarime inexplicabila in podul palmei (zona de contact cu cotorul unditei, deh) apoi incepi sa te gandesti tot mai des la pestii de aiurea, pana te trezesti vorbind cu diversi de pescuit, apoi cu oricine numai de pescuit... si... esti gata de drum spre apa.
mai am oleaca pana acolo, adica duminica :D . Mi-am zis ca ar fi bine sa reiterez anumite activitati virtuale, avand totusi niste obligatii morale (doar am infiintat acest topic!!!!).
Pentru anul acesta mi-am propus "aprofundarea" a patru stiluri de pescuit:pescuitul cu picker la pasnici, voblere la rapitori, "finese" cu varga de 5m in partidele de viteza gen "aci' pe Cris vre-o 2 ceasuri" si artilerie grea la somn noaptea (cand oi apuca).
Care-s "apucaturile" voastre europenizate?
si ziua noapte se facu!

bmjean
senior
senior

Mesaj de bmjean » 27 Ian 2007, 11:26

Salut Orca! si un salut si pentru pescarii din Oradea, Romania si din lume (din diaspora, se stiu ei care sunt)!

Am o "mancarime" sora cu raia, imediat merg sa-mi scot sculele (lansetele, mulinetele, trusa) sa le mai sterg si sa le mai pipai.
Am fost ocupat in ultimile luni cu reamenajarea apartamentului, asa ca nu am mai fost la pescuit, dar nu mai pot, de aceea am si intrat pe net sa vad ce mai faceti, ce mai e nou.
Oricum va dorec un An Nou Fericit si mai bun decat precedentele, atat pentru voi cat si pentru famiile vostre si un Fir cat mai Intins!

Orca, sper ca anul asta apucam de-un pescuit impreuna.

Pescuitul= o infectie netratabila.

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 29 Ian 2007, 11:00

Va salut pe toti oradenii !!! buna initiativa

jacks
junior
junior

Mesaj de jacks » 29 Ian 2007, 13:29

noah eu ieri nu am mai putut rezista, asa ca am luat batul, plasticile si directia balastiera. normal ca atunci cand eu am ajuns adio soare si incepea vantul si degeaba eram bine imbracat ca manusile le-am uitat . una peste alta in 2 ore cat am stat am avut un tzac dar nu am fost pe faza si...adio peste. cine e amator , cand aveti chef dati un beep si am plecat
Adevarul serveste un dus rece prostiei calde

levy
junior
junior

Mesaj de levy » 27 Feb 2008, 08:57

salut sunt si eu din oradea pescuiesc mai tot timpul la spinning si as avea o intrebare ...stie cineva de procesu dintr-e avps si ajvps :roll:

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 27 Feb 2008, 09:49

avps sau aps?... sau e vorba cumva de aqua crisius?
eu nu mai stiu ce e acolo :shock:
unde mai pui ca ambele asociatii spun ca au in gestiune cam aceleasi ape. :o
ioai, ioai...
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

levy
junior
junior

Mesaj de levy » 27 Feb 2008, 10:04

anu tecut 2007 am avut permis de avps livada si acum pe 2008 nush ce sa mai fac sa continui cu iei sau sa fac la ajvps :?:

Scrie răspuns