In cazul in care va include (dupa cum am aflat) faptul ca vechile Contracte cu AJVPS-urile produc in continuare efecte juridice , respectiva Decizie o vom ataca in Instanta.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si din cate intuiesc, vechile contacte ale AGVPS sunt lipsite de "angajamente", adica AGVPS ia banii de la pescari si atat. Fara plan de management, fara controale, fara popuari.. totul moca !APSHD scrie:Presedintele ANPA va da o Decizie luna viitoare privind conditiile de Practicare a pescuitului recreatriv in 2017.
In cazul in care va include (dupa cum am aflat) faptul ca vechile Contracte cu AJVPS-urile produc in continuare efecte juridice , respectiva Decizie o vom ataca in Instanta.
Presupun ca pescuitul comercial va ramane deschis pe Dunare ! Protectia totala se refera numai la pescuitul recreativ !bogdanpesc scrie:Asta nu o mai cred...adicalea toata Dunarea de la intrarea in tara si pana la intrarea in zona de influenta a ABRDD trebuie concesionata,asta ca sa avem unde pescui...daca nu se concesioneaza sa vezi trai neneaca pe niste pesti...nu ii mai deranjeaza nimeni, mor de batranete si de dor de porumb .Zona de protectie totala ...Hmmm