suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
ComyB
utilizator nou
utilizator nou

Re: wow

Mesaj de ComyB » 29 Mai 2006, 07:01

P.s.ce-ai luat de la peskareala?[/quot

doar ceva atacuri,si doua ciocane :D
da, nu mai este mult si ne putem lauda cu avazoi si salai...ce ziceti!?
doar daca ne ajuta si vremea!

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 29 Mai 2006, 13:08

salut "baietzii ca brazii" ! 8)
fiti atenti ca trece timpul si vine.....vine.......vine deschiderea la sezonul 2006-2007. :D :D :D
pe ei si pe mamele lor! :!:
sa-mi ajute D-zeu la toti cei ce vor fi eliberati , sa le prind bunicii; strabunicii in semn de recunostinta . :lol: :lol: :lol:
( apoi , sa vedeti poze) :shock:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Indianu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Indianu » 29 Mai 2006, 16:37

Duminica pe 11 iunie stau de la 7 dimineata pana la 7 seara pe Olt. Intre Ucea si Scorei. Abia astept. La ce ma sfatuiti sa dau, ce momeala sa bag si prin ce zone mai "linistite" sa ma duc in portiunea asta (Ucea-Scorei). Intreb si yo pe cei mai experimentati.... ????

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 30 Mai 2006, 21:01

sal.
spuneti-mi si mie unul dintre voi , care stie daca cumva s-a amanat deschiderea si cand pot sa merg fara probleme la orice pescuiala fara frica de lege.(ca vremea nu ma poate tine in casa)
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 01 Iun 2006, 00:41

:D ...nici pe tine? :D .....sau crezi ca esti singurul........ :D ........."pai cum domne' .........unde-i lege nu-i tocmeala............pe 8(opt)...........
oricum cred ca daca vrei sa faci "o deschidere" de mai multe zile(cu gratarele...bericica.........samd )trebuie sa mergi cu ceva timp inainte...
makar vreo 2 si nu cred ca te mananca sa nu faci ceva....cu betigasul prin apa daca rade avatul si salaul langa mal...........kiar daca le dai drumu'...sper sa gasesc ceva prieteni sa-mi tina vreun loc ocu' :shock: :D :shock: :lol: .....('strategic")...din care ziua sa bati "campii" la spinnerit iar cand e de papa si de multumit si "eventualele femei prezente"...sa te mai distrezi cu cate un pasnic rautacios.....cica nu pe noapte.........(apropos...daca..... cica uiti un bat de cu seara in balta ...din intamplare......... iar tu faci "minuni " cu vreo nevasta prin cort(noaptea)........cum se procedeaza....? :D :? :D
MARlACHI

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Iun 2006, 08:15

Indianu scrie:Duminica pe 11 iunie stau de la 7 dimineata pana la 7 seara pe Olt. Intre Ucea si Scorei. Abia astept. La ce ma sfatuiti sa dau, ce momeala sa bag si prin ce zone mai "linistite" sa ma duc in portiunea asta (Ucea-Scorei). Intreb si yo pe cei mai experimentati.... ????
UCEA-SCOREI SUNT VREO 30KM ,LA CE PESTE VREI SA DAI???

Indianu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Indianu » 01 Iun 2006, 09:35

La orice peste fishi :D :D. Yo fiind amator si pescuid din placere cand am timp si cand merg la tara, dau la pluta sau la fund, ca atata stiu. Dar banuiesc ca sunt locuri frumoase in portiunea asta de 30 km, unde sa pot prinde peste. Orice peste. Din'ala care trage mai des. :lol: :lol: Deci fishi, zi-mi in afara de locuri si ce momeli cer pestii mai des, ca sigur esti mult mai meseriash in ale unditei ca mine.

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 01 Iun 2006, 09:59

mergi la Ucea pt ca ai mai multe variante...in caz ca este tulbure oltu , poti sa mergi pe balti la pluta..daca nu intra nimik la pluta atunci pui carlig de 20 si dai cu viermusi dupa oblete.. :lol: fara 3 sau 4 kg n-ai cum sa nu pleci (oblete)

fir intins...

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 01 Iun 2006, 11:08

salutare 8).grecule sunt din cisnadie si sunt la munich,germania.mersi ptr raspuns alex si nu fac reclama la nimeni dar mi-a placut gestul tau,altzi nu-l faceau si vroiam sa se stie.pe hartibaci se fac controale,ca se baga tigani cu cosul la greu si e pacat ca sunt locuri faine de clean,si scobar.

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 01 Iun 2006, 13:23

Are cineva o informatie proaspata?(ieri, azi)
Cum este Oltul la Avrig, Scorei, Arpas s-a mai limpezit? :?:

Scrie răspuns