suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- nickydarnico
- senior
salut "baietzii ca brazii" !
fiti atenti ca trece timpul si vine.....vine.......vine deschiderea la sezonul 2006-2007.
pe ei si pe mamele lor!
sa-mi ajute D-zeu la toti cei ce vor fi eliberati , sa le prind bunicii; strabunicii in semn de recunostinta .
( apoi , sa vedeti poze)
fiti atenti ca trece timpul si vine.....vine.......vine deschiderea la sezonul 2006-2007.
pe ei si pe mamele lor!
sa-mi ajute D-zeu la toti cei ce vor fi eliberati , sa le prind bunicii; strabunicii in semn de recunostinta .
( apoi , sa vedeti poze)
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- nickydarnico
- senior
...nici pe tine? .....sau crezi ca esti singurul........ ........."pai cum domne' .........unde-i lege nu-i tocmeala............pe 8(opt)...........
oricum cred ca daca vrei sa faci "o deschidere" de mai multe zile(cu gratarele...bericica.........samd )trebuie sa mergi cu ceva timp inainte...
makar vreo 2 si nu cred ca te mananca sa nu faci ceva....cu betigasul prin apa daca rade avatul si salaul langa mal...........kiar daca le dai drumu'...sper sa gasesc ceva prieteni sa-mi tina vreun loc ocu' .....('strategic")...din care ziua sa bati "campii" la spinnerit iar cand e de papa si de multumit si "eventualele femei prezente"...sa te mai distrezi cu cate un pasnic rautacios.....cica nu pe noapte.........(apropos...daca..... cica uiti un bat de cu seara in balta ...din intamplare......... iar tu faci "minuni " cu vreo nevasta prin cort(noaptea)........cum se procedeaza....?
oricum cred ca daca vrei sa faci "o deschidere" de mai multe zile(cu gratarele...bericica.........samd )trebuie sa mergi cu ceva timp inainte...
makar vreo 2 si nu cred ca te mananca sa nu faci ceva....cu betigasul prin apa daca rade avatul si salaul langa mal...........kiar daca le dai drumu'...sper sa gasesc ceva prieteni sa-mi tina vreun loc ocu' .....('strategic")...din care ziua sa bati "campii" la spinnerit iar cand e de papa si de multumit si "eventualele femei prezente"...sa te mai distrezi cu cate un pasnic rautacios.....cica nu pe noapte.........(apropos...daca..... cica uiti un bat de cu seara in balta ...din intamplare......... iar tu faci "minuni " cu vreo nevasta prin cort(noaptea)........cum se procedeaza....?
MARlACHI
UCEA-SCOREI SUNT VREO 30KM ,LA CE PESTE VREI SA DAI???Indianu scrie:Duminica pe 11 iunie stau de la 7 dimineata pana la 7 seara pe Olt. Intre Ucea si Scorei. Abia astept. La ce ma sfatuiti sa dau, ce momeala sa bag si prin ce zone mai "linistite" sa ma duc in portiunea asta (Ucea-Scorei). Intreb si yo pe cei mai experimentati.... ????
La orice peste fishi . Yo fiind amator si pescuid din placere cand am timp si cand merg la tara, dau la pluta sau la fund, ca atata stiu. Dar banuiesc ca sunt locuri frumoase in portiunea asta de 30 km, unde sa pot prinde peste. Orice peste. Din'ala care trage mai des. Deci fishi, zi-mi in afara de locuri si ce momeli cer pestii mai des, ca sigur esti mult mai meseriash in ale unditei ca mine.
- Paul Adrian
- veteran
Are cineva o informatie proaspata?(ieri, azi)
Cum este Oltul la Avrig, Scorei, Arpas s-a mai limpezit?
Cum este Oltul la Avrig, Scorei, Arpas s-a mai limpezit?
Paul Adrian
http://fishingclub.iony.ro/
http://fishingclub.iony.ro/