Impresii Targ Pescuit primavara 2015
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Impresii Targ Pescuit primavara 2015
Salutare...De data asta chiar nu am cum sa ajung ,sa-mi "clatesc" ochii...Vad ca nimeni nu a postat nimic...Oare am pierdut ceva de-i atata tacere?...

Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
Re: Impresii Targ Pescuit primavara 2015
La ora 12:00 plec de la job si merg direct la targ, impresii mai pe seara.
Vremurile frumoase au trecut ...
Nu va grabiti,analizati pretul la orice produs si ve-ti vedea ca promotia cu ocazia targului e (bineinteles ca orice comerciant roman de bun simt) total invers.Promotie,domnilor,inseamna sa afisezi pretul din magazine versus pretul targului.Mai platim si taxa de intrare.
Nu faceti promotii la cateva produse(de o calitate indoielnica) pe care le plimbati de vreo 3 ani prin magazine si targuri(vezi cosurile promotionale),nu le puteti vinde si strigati in gura mare ca a-ti venit cu super promotii la targ.
Un singur exemplu dau aici,de asa zise promotii.Nu o sa numesc produsul,deoarece nu vreau sa se simta doar un comerciant cu musca pe caciula:
Produs X -pret Targ 1250
Acelasi Produs X -pret magazin si diferite site-uri 950-1000 lei
Multumim
Nu faceti promotii la cateva produse(de o calitate indoielnica) pe care le plimbati de vreo 3 ani prin magazine si targuri(vezi cosurile promotionale),nu le puteti vinde si strigati in gura mare ca a-ti venit cu super promotii la targ.
Un singur exemplu dau aici,de asa zise promotii.Nu o sa numesc produsul,deoarece nu vreau sa se simta doar un comerciant cu musca pe caciula:
Produs X -pret Targ 1250
Acelasi Produs X -pret magazin si diferite site-uri 950-1000 lei
Multumim
Cred ca daca s-ar da exemple concrete ar fi mult mai bine....poate o sa se simta si vor face si ceva reduceri. Cu exemple x si y ...nu se va schimba nimic
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
New Certate(pe rapitori cu 1600lei(noua)la targ cu 2445...lei 
-
spiridusul
- veteran

Am fost. Slab, exceptie Relax, care au stiut cum sa-si atraga vizitatorii in stand cu noutati si o campanie mai bine facuta pe FB pentru acest eveniment (si singurii care mi-au creat impulsul de a achizitiona produse). In rest, la fel, magazinul mutat la targ. Ramane o struto-camila targul, dupa parerea mea.
-
kleniacul
- veteran

Are si lucruri foarte bune tirgul asta, dar cred ca ai ratat gratarul de la intrare.
cosmine,ai cumparat nalucile de peste 10cm de la Relax?
am vazut ca aveau
e drept standul lor bine organizat,aveai ce cumpara
abrevisul mai subtire ca pana acum.pe apa....no comment,mimteam...no comment...
multe standuri ocupate de producatorii de vinuri,dulciuri,produse din vanat
e bine ca mai gasesti prieteni,mai schimbi o vorba...pana la urma cam la asta se va reduce targul.cumparaturi poti face si on-line.
am vazut ca aveau
e drept standul lor bine organizat,aveai ce cumpara
abrevisul mai subtire ca pana acum.pe apa....no comment,mimteam...no comment...
multe standuri ocupate de producatorii de vinuri,dulciuri,produse din vanat
e bine ca mai gasesti prieteni,mai schimbi o vorba...pana la urma cam la asta se va reduce targul.cumparaturi poti face si on-line.
-
spiridusul
- veteran

Da, am cumparat gruburile de 15 cm, Jankees de 15 cm si Ohio de 12,5 cm.
La pe apa am vazut niste gume de la Dragon, mai mari, dar m-am oprit din impoulsul de a le lua. Si mai aveau niste raci de 10 cm de la Savage Gear.
La pe apa am vazut niste gume de la Dragon, mai mari, dar m-am oprit din impoulsul de a le lua. Si mai aveau niste raci de 10 cm de la Savage Gear.
Fetele cu branzeturi au venit ? 
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.