suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 25 Apr 2006, 11:22

Salutare! Ne trezim incet incet din hibernarea din timpul iernii. Ma bucur sa vad ca exista acest topic pentru noi, cei de pe meleaguri sibiene. Sambata sau duminica asta se aventureaza cineva pe balta? In caz afirmativ, as vrea sa ma alatur si eu. Sper sa fie vreme frumoasa. Dati-mi va rog de stire.
Mihai P.

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 25 Apr 2006, 20:06

felicitari....celor care aiu prins......... :D i-am vazut si eu spinarea unei singure marlite...si a unei rosioare la rotativa.........
MARlACHI

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 01 Mai 2006, 11:11

sal !
eu nu am avut norocul sa vad ceva pe balta , am incercat la shopa pe lacul 2 , la shalau dar nimic .
in schimb pot sa spun ca l-au populat cu carasei pe care daca ii adamenesti bine ii poti prinde destul de bine .
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 02 Mai 2006, 08:35

are la shopa shalau?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 02 Mai 2006, 09:32

Sambata 29.04.2006 am fost la Bradu, 1 mirla si juma` de cutie de plastice/voblere/rotative/oscilante unde mai pui ca mirla s-a intors vesela in lac sa mai creasca. Nu cred ca mai incerc balta, prea multa agatatura si prea putine rezultate, parerea mea!
La Colun a incercat careva?

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 02 Mai 2006, 13:16

Paul Adrian scrie:Sambata 29.04.2006 am fost la Bradu, 1 mirla si juma` de cutie de plastice/voblere/rotative/oscilante unde mai pui ca mirla s-a intors vesela in lac sa mai creasca. Nu cred ca mai incerc balta, prea multa agatatura si prea putine rezultate, parerea mea!
da` ce colunu mai are peste? :roll: (cum avea o data...)

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 03 Mai 2006, 08:49

Paul Adrian scrie:Sambata 29.04.2006 am fost la Bradu, 1 mirla si juma` de cutie de plastice/voblere/rotative/oscilante unde mai pui ca mirla s-a intors vesela in lac sa mai creasca. Nu cred ca mai incerc balta, prea multa agatatura si prea putine rezultate, parerea mea!
voblere si oscilante ...moarte sigura .
plastice , la mai salvezi daca dai cu carligul ingropat
cat despre agatatura , e f bine ca are , ca inseamna ca are pestele loc unde sa se ascunda , si in craci nu da nimeni dupa el
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 03 Mai 2006, 19:35

Sorin scrie:are la shopa shalau?
da ,shopa are shalau si inca frumos . dar ii acoperit cu apa :lol:
saptamana tercuta (pana sa incepa alizeele ) am tot fost pe shopa si am dat dupa caras ca pe d-ul shalau nu lam putut pacali. :cry: :cry:
am dat cu rama si am luat si cativa puieti de shalau pe care binenteles ca iam eliberat. dar nea"ciobanul" care nu recunoaste ,sau nu face deosebirea dintre un shalau si biban l-o aruncat pe mal (IDIOTUL)pe saracul shalaut. :cry: :cry:
se vorbea ca sar fi luat in saptamana respectiva shalau de 3,5 la pescut
nu shtiu sigur , dar shtiu ca exista exemplare foarte frumoase. :lol: :lol: 8)
Ps. ii vorba de lacul 2
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 03 Mai 2006, 22:12

INCEP SA SE LIMPEZEASCA APELE!!!am observat ca a iesit salaul si avatul la agatat de albitura.......nu mai avem mult....eh............ o luna/pana atunci mai merge si cu cate o stiuca...am vazut ca la canalul de fuga de la avrig se "distreaza" 'pescuitorii" cu scobar, caras la greu....
MARlACHI

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 03 Mai 2006, 22:19

p.s.-1 mai-sacel-pe langa cativa mititei am udat vreo 2 bete de dragul plutelor ce tanjeau dupa apa-uitandu-se la noi cum bem bere...2 carasei si-un bibanel.....cica lacul 6 de la sacel ar avea salau....(e prima oara cand am fost.....)
MARlACHI

Scrie răspuns