bratul orbu
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
bratul orbu
Salut nu stiu daca am postat bine aici dar am fost de curand aproximativ o saptamana pe bratul orbu si surprizaaa baietii au venit cu curentul doua zile la rand...oare se poate face ceva ....??? Sau doar sa stam sa ne uitam ca au altii mai sus
Re: bratul orbu
Eventual.....nici sa nu te uiti....poate li se pare ca te uiti intr-un fel anume si cine stie?! poate faci si o baie dupa o bataie bunaadryan83 scrie:Salut nu stiu daca am postat bine aici dar am fost de curand aproximativ o saptamana pe bratul orbu si surprizaaa baietii au venit cu curentul doua zile la rand...oare se poate face ceva ....??? Sau doar sa stam sa ne uitam ca au altii mai sus

E Romania!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
zona era foarte productiva acum ceva ani....atat pentru rapitor cat si pentru pasnic
este foarte aglomerata(mai ales in perioada iunie-octombrie) si la fel de mult braconata
sunt foarte multe "echipe"de braconieri(fiecare cu zona de "lucru")
este foarte aglomerata(mai ales in perioada iunie-octombrie) si la fel de mult braconata
sunt foarte multe "echipe"de braconieri(fiecare cu zona de "lucru")
Am ajuns sau o sa ajungem sa nu mai pescuim decat pe balti
la cat interes este aratat apelor publice(paza,populare,curatenie) vom admira pestele la acavariu(cum zicea cineva)..