suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
salutare
as dori sa stiu preturile pt o zi de pescuit la sopa pentru pescarii fara permis si pentru cei cu permis dar cu taxa sopa neplatita.
La balta de la Colun a fost cineva anul acesta? Dar la cea a lui Iancu? daca da, rog ceva detalii.
Multumesc
as dori sa stiu preturile pt o zi de pescuit la sopa pentru pescarii fara permis si pentru cei cu permis dar cu taxa sopa neplatita.
La balta de la Colun a fost cineva anul acesta? Dar la cea a lui Iancu? daca da, rog ceva detalii.
Multumesc
Din ce stiu nu exista taxa/zi de pescuit la Sopa.ska_vice scrie:salutare
Multumesc
Salut,sorinB scrie:lucyrapid scrie:
In legatura cu lacul Sopa, este voie sa pescuiesc in perioada de prohibitie?
poti sa pescuiesti la Sopa in perioada de prohibitie, daca platesti o taxa, 25 ron pentru 2 lansete, sau 50 ron pentru 4 lansete ( tarifele astea sunt valabile daca esti membru Ajvps).
Salut,
Daca am permis, asta inseamna ca sunt membru Ajvps, nu?

Nu neaparat, anul trecut eu am avut permis si nu am f6st membru ajvpslucyrapid scrie:sorinB scrie:lucyrapid scrie: Salut,
Daca am permis, asta inseamna ca sunt membru Ajvps, nu?

Daca ai carnet de membru si ai platit 132 ron, atunci esti membru ajvps.
Merci frumos !
De barajul de la Racovita sti ceva?
Se pescuieste pe acolo?
Se pescuieste pe acolo?
La balastiera de la Orlat a fost careva?
Deocamdata este prohibitie si acolo dar stiu ca portile sunt ridicate de tot si circula apa ca inainte de terminarea lui.lucyrapid scrie:Merci frumos !
Se pescuieste pe acolo?
Da, da stiu ca e prohibitie :d, ma refeream daca merg oameni acolo la pescuit si daca se prinde ceva cu ridicarea noii hidrocentrale..gigi.20 scrie:Deocamdata este prohibitie si acolo dar stiu ca portile sunt ridicate de tot si circula apa ca inainte de terminarea lui.lucyrapid scrie:Merci frumos !
Se pescuieste pe acolo?
Daca nu ma insel, barajul Sebes-Olt e chiar acolo, sau...?
Pai cum sa pescuiasca acum.Intreaba AJVPS sau JANDARMII daca se prinde ceva
la dosar si portofel 

-
- veteran
Parerea mea? Cred ca ma repet dar in sibiu.......baltile private .....sunt zeeerroooooo.....dai 30-40 ron ptr nimik