Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gerula
- veteran

Eu unul n-as da taxa la AGVPS decat in disperare de cauza. Gyorg si cu Ovidiu14 vad ca sunt si ei "liberi de contract" pe moment

, l-am vazut si pe danr "pescuind" dupa asociatie

si mai sunt si altii, chiar aici pe forum.
Cine are vreo idee?

Cu lacrimi Bastus!
-
danr
- Site Admin

eu nu am idei si nici nu ma bag, dar va pot sprijini cu site-ul
si pot sprijini orice asociatie are nevoie de spatiu pe site/forum
cine doreste ma poate contacta pe privat
-
Gerula
- veteran

Stai ca eu inca n-am luat o decizie

, doar incerc sa aflu care ar fi optiunile.
Tu ai de gand sa dai banii la AJVPS Giurgiu pana la urma?
Cu lacrimi Bastus!
-
PAB
- utilizator nou

-
Gerula dar de ce ar trebui neaparat sa intram intr o asociatie de pescari?ce avantaje ar fi?
pescar4ever
-
danr
- Site Admin

gerula, eu vreau sa merg la pescuit
vreau permis + vigneta
unde e mai ieftin acolo platesc
-
Gerula
- veteran

PAB, eu vreau sa particip anul asta la niscai concursuri, deci trebuie sa am permis. Danr vrea sa mearga la pescuit pe Dunare, si are nevoie de permis vizat pe 2006 ca sa scoata hartiuta aia de la politia de frontiera. Deci ori dam banutul la AGVPS ori ne bagam in vreo asociatie.
In 2005 eu n-am cotizat la nimeni, si jur ca nu m-a intrebat nimeni de permis in vreo 30 de iesiri pe ape "publice". Pe baltile cu plata oricum n-ai ce face cu permisul ala.
Cu lacrimi Bastus!
-
PAB
- utilizator nou

-
M ar interesa si pe mine sa pescuiesc pe Dunare....ce iti trebuie pt asta?Am mai pescuit in Delta acum cativa ani..dar m ar interesa sa ma duc pe Dunare la Giurgiu sau Oltenita...
pescar4ever
-
mrvily
- Moderator

-
Gerula scrie:PAB, eu vreau sa particip anul asta la niscai concursuri, deci trebuie sa am permis. Danr vrea sa mearga la pescuit pe Dunare, si are nevoie de permis vizat pe 2006 ca sa scoata hartiuta aia de la politia de frontiera. Deci ori dam banutul la AGVPS ori ne bagam in vreo asociatie.
In 2005 eu n-am cotizat la nimeni, si jur ca nu m-a intrebat nimeni de permis in vreo 30 de iesiri pe ape "publice". Pe baltile cu plata oricum n-ai ce face cu permisul ala.
Baz te inseli al naibi de mult.
Si pe baltile cu plata este nevoie sa ai permis altfel conform legi concesionarul luciului de apa nu are voie sati dea bon.deci legea il oblica sa te controleze de permis si daca nu ai sa te pofteasca sa mergi frumusel acasa
-
Gerula
- veteran

Teoretic da, dar practic ti-a cerut cineva vreodata permisul pe o balta cu plata?
Oricum, astea sunt detalii, important ar fi de stiut care sunt optiunile in momentul de fata.
Cu lacrimi Bastus!
-
mrvily
- Moderator

-
Teoretic ai mare dreptate dar practic lucrurile se vor schimba atita timp cit legea permite legiuitorului sa aplice sanctiuni care merg pina la rezilierea contractului de concesionare a luciului de apa daca administratori sunt prinsi ca nu o aplica.
Nu cred ca tu daca ai fi admin. de balta ti-ai permite sa-ti pierzi afacerea pentru unu sau zece insi care platesc fara sa aiba permis de pescuit valab
Vezi daca legea s-ar aplica ar fi cit de cit ordine si dupa parerea mea cam pe asta se tinde pe aplicarea legilor.
Cu stima,