Acum am trecut si eu pe la magazin.Am aruncat doar o privire,dar baietii par de treaba si serviabili.Vanzare buna baietifirintins mircea scrie:Asteptam pe toata lumea!
Fire intinse!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Acum am trecut si eu pe la magazin.Am aruncat doar o privire,dar baietii par de treaba si serviabili.Vanzare buna baietifirintins mircea scrie:Asteptam pe toata lumea!
Fire intinse!
Sincer eu le dau, pentru ca stiu ca, cu banii incasati pe o luna de la mine (nu merg 2 saptamani legate pe luna) pot sa cumpere doar un bax de hartie inginerica pt toaletele lorsorinB scrie:Daca mergi de 20 de ori tot anul, asa merita...
De fapt nicia sa nu merita, de ce sa le dau mai mult decat cer ei?
Nelu Radoi scrie:Eu zic ca cel mai bine sa platim cu saptamana tariful de 10-11 roni si in acest fel nu o sa se mai bucure de banu' cash gramada cine nu trebuie si sa-i foloseasca in alte scopuri.danstiucaru scrie:de ce nu vrem sa ne despartim(asa usor)de Vanatori??? ca nu vrem ,utea asa nu vrem
dupa aia ei de unde mai auu bani?...vorba ceea...deo tocana
Consider ca de 2 ani miam cam batut capu si am fost in preajma baietilor implicati si care au vrut o schimbare...si ma interesa...dar acuma chiar nu ma mai intereseaza,ca nu ai cu cine si o mai scris unu pe un forum ca pe masa mare a pescarilor nu intereseaza ce se face cu bani si nui intereseaza controale sau schimbarea....ca suntem doar o duzina mica de frustrati care ne legam de 'hatari si parasutisti"chrisfisher scrie:Dane daca candidezi pt.presedinte eu te votez.si mai incolo te ajut sa cumperi si Oltchim`ul...
Aia rece e buna de baut daca nu o lasi sa curga prea mult,aia calda depinde cum iti placeAlbuletu Alexandru scrie:stie careva cam ce temperatura are apa in zona sibiului?
nu e chiar raspunsul la care ma asteptam, insa e tare de totSVF scrie:Aia rece e buna de baut daca nu o lasi sa curga prea mult,aia calda depinde cum iti placeAlbuletu Alexandru scrie:stie careva cam ce temperatura are apa in zona sibiului?