Acum am trecut si eu pe la magazin.Am aruncat doar o privire,dar baietii par de treaba si serviabili.Vanzare buna baietifirintins mircea scrie:Asteptam pe toata lumea!
Fire intinse!
suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
- 
				Nelu Radoi
 - utilizator nou

Sincer eu le dau, pentru ca stiu ca, cu banii incasati pe o luna de la mine (nu merg 2 saptamani legate pe luna) pot sa cumpere doar un bax de hartie inginerica pt toaletele lorsorinB scrie:Daca mergi de 20 de ori tot anul, asa merita...
De fapt nicia sa nu merita, de ce sa le dau mai mult decat cer ei?
- 
				danstiucaru
 - veteran

Nelu Radoi scrie:Eu zic ca cel mai bine sa platim cu saptamana tariful de 10-11 roni si in acest fel nu o sa se mai bucure de banu' cash gramada cine nu trebuie si sa-i foloseasca in alte scopuri.danstiucaru scrie:de ce nu vrem sa ne despartim(asa usor)de Vanatori??? ca nu vrem ,utea asa nu vrem
dupa aia ei de unde mai auu bani?...vorba ceea...deo tocana
chiar crezi ca conteaza cine si ce face?sa faca fiecare cum il taie capu
pescaru e dezbinat si cu pareri...nu este in stare sa se organizaze ...bani pescarilor vor merge acolo unde trebe
nu ma mai intereseaza ptr ca nimeni nu vrea schimbare
ma duc la pesti si gata
- 
				firintins mircea
 - utilizator nou

Multumin de cuvintele frumoase!
Fire intinse!

Fire intinse!
- 
				chrisfisher
 - veteran

Dane daca candidezi pt.presedinte eu te votez.si mai incolo te ajut sa cumperi si Oltchim`ul...

- 
				Albuletu Alexandru
 - veteran

- 
				danstiucaru
 - veteran

Consider ca de 2 ani miam cam batut capu si am fost in preajma baietilor implicati si care au vrut o schimbare...si ma interesa...dar acuma chiar nu ma mai intereseaza,ca nu ai cu cine si o mai scris unu pe un forum ca pe masa mare a pescarilor nu intereseaza ce se face cu bani si nui intereseaza controale sau schimbarea....ca suntem doar o duzina mica de frustrati care ne legam de 'hatari si parasutisti"chrisfisher scrie:Dane daca candidezi pt.presedinte eu te votez.si mai incolo te ajut sa cumperi si Oltchim`ul...
asa ca fix pix ...de il mai aud pe vreunu ca zice ca nu se face nimic de bani aia i zic la anu sa dea dublu
Dai inainte Dane ,nu fi TRIST. 

Deviz:  Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii  ,Senior Victor.
Aia rece e buna de baut daca nu o lasi sa curga prea mult,aia calda depinde cum iti placeAlbuletu Alexandru scrie:stie careva cam ce temperatura are apa in zona sibiului?
- 
				Albuletu Alexandru
 - veteran

nu e chiar raspunsul la care ma asteptam, insa e tare de totSVF scrie:Aia rece e buna de baut daca nu o lasi sa curga prea mult,aia calda depinde cum iti placeAlbuletu Alexandru scrie:stie careva cam ce temperatura are apa in zona sibiului?
Nihil Sine Deo