fishshop.ro
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
fishshop.ro
a cumparat cineva de curand de la acest magazin? parca am auzit odata ca nu se ocupa nimeni de site...ma uit la st.croix premier si au pretul cam modest..fata de celelalte siteuri...care-i treaba pana la urma?
Re: fishshop.ro
recent?
Pe la inceputul lui decembrie am luat "cateva" chestii, si am fost servit destul de prompt. Comanda de pe site...
Pe la inceputul lui decembrie am luat "cateva" chestii, si am fost servit destul de prompt. Comanda de pe site...
Si eu am facut o comanda acum vreo 4 luni, am sunat si am facut comanda telefonic 
Fara probleme a decurs totul.
Pretul la St. Croix am inteles ca e cel de catalog, de aceea e asa...
Numa' bine.

Fara probleme a decurs totul.
Pretul la St. Croix am inteles ca e cel de catalog, de aceea e asa...
Numa' bine.
Am comandat ceva de vreo cateva zile si totul a fost ok - am inteles ca pe yozuri.ro este actualizat si stocul dar numai de voblere nu si lansete , fire etc. Succes.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
super,mersi mult!
Cel mai bine ii sa suni si sa intrebi...
fishshop.ro e super!
Ieri am comandat 1 buc avid, astazi a sosit in conditii foarte bune de ambalare si punctualitate.
Ieri am comandat 1 buc avid, astazi a sosit in conditii foarte bune de ambalare si punctualitate.
aZu scrie:fishshop.ro e super!
fain!